"Jag kommer aldrig att dölja mitt förflutna" en tjej visar sitt könsbyte trots alla fördomar - TittaPaVideon.se
x
"Jag kommer aldrig att dölja mitt förflutna"…
15 mycket söta djur som verkligen vet vad ordet vänskap betyder Sociala medier och verklighet - 15 roliga bilder som visar vad som händer bakom kameran på några mycket underhållande bilder

"Jag kommer aldrig att dölja mitt förflutna" en tjej visar sitt könsbyte trots alla fördomar

21 November 2020 • Av sofia
1.927
Advertisement

Att känna sig i perfekt harmoni med sin kropp och sitt sinne är aldrig en enkel uppgift, särskilt om man växer upp i ett sammanhang där man mer och mer uppfattar att ens egen kropp inte tillhör en och man inte känner sig bekväm i det kön som Moder Natur tilldelat en. Faktum är att det finns många människor som inte känner sig som män eller kvinnor trots att de föds till det och modern medicin har successivt underlättat övergången mellan könen för de som känt detta behov.

via: Infobae
En medmänsklig gest för dem som inte känner sig trygga i sina naturliga kläder och aldrig kommer att göra det och kämpar varje dag mot egoism och fördomar. Detta drabbade Nicole Romano, en argentinsk tjej som i 20 år alltid har känt i sitt hjärta att hon är en man snarare än en kvinna. Under tonåren försökte Nicole alltid klä sig i sportiga kläder, undvika att bära typiskt feminina kläder och smink, hon försökte till och med vara tillsammans med någon kille, men i själva verket gillade hon kvinnor.
 
När föräldrarna insåg att deras dotter inte kände sig som en fullfjädrad kvinna tryckte de ner henne så starkt känslomässigt att Nicole vid 18-års ålder började lida av anorexia och sedan av en allvarlig form av hjärtarytmi, vilket tvingade henne att genomgå operation.
 
 
 

Vid 20-års ålder, efter en framgångsrik hjärtoperation, försvann Nicole och Nicolàs "föddes". Allt hade förändrats och hon ville förändra saker en gång för alla på ett konkret sätt. Därför bestämde hon sig gradvis efter operationen för att påbörja en behandling för könsbyte. Nicolàs genomgick också en mastektomi för att ta bort brösten och allt annat som var nödvändigt för att med mycket tålamod om mod slutföra könsbytet.

Om sin förvandling säger Nicolàs nu: "Jag kommer aldrig att dölja mitt förflutna, för mitt förflutna är en del av vem jag är idag. Men jag säger också att på dessa bilder kommer du att se en mycket feminin Nicole som ser glad ut. Sanningen är dock att jag inte alls var glad."

Advertisement

Efter övergången har Nicolàs utvecklat ett bättre förhållande till sig själv, med världen omkring sig och även med sin far, som år tidigare hade hånat och gått emot honom och som nu har bett om ursäkt.

När kommer dagens samhälle som fortfarande är fullt av fördomar att be om ursäkt för bristen på omtanke och alla fördomar som dessa människor tvingas uppleva? Vi hoppas på att inte behöva vänta allt för länge.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack