9 saker som en mogen kvinna är totalt ointresserad av - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
9 saker som en mogen kvinna är totalt…
De fotograferar en bebis vid en skog... men när ett rådjur plötsligt dyker upp händer något magiskt Mormorn tar hand om en herrelös

9 saker som en mogen kvinna är totalt ointresserad av

7.404
Advertisement

Att vara kvinna är ganska komplicerat och det är svårt att förklara för män vad det innebär. Under århundradena har kvinnor varit tvungna att kämpa för sina rättigheter i samhället. Idag är världen annorlunda, men vägen till jämställdhet är fortfarande lång. Olika kategorier av kvinnor, från unga till mindre unga, måste ta itu med sin tidsålder. Att vara medveten om sina rättigheter och sitt värde är det första steget mot att hävda sig.

Med detta i åtanke har vi gjort en lista med 9 saker som en mogen och medveten kvinna inte är intresserad av, och som hon enbart betraktar som ett hinder på vägen mot att förverkliga sina drömmar.

image: Pexels

1. Hur hon klär sig: En mogen kvinna bryr sig inte om modetrender, hon bär bara det hon gillar och som gör henne tillfreds vid varje tillfälle. 
2. Vad andra har att säga om henne: Hon lyssnar inte på skvaller om andra eller vad folk tycker om henne, för hon vet att andra alltid kommer att ha något att säga. 
3. Hennes kärleksliv: En kvinna som har god självkänsla känner sig inte dömd för sina val. Så länge hon respekterar andra är hon fri att göra vad hon vill. 
4. Är artig även mot de som inte är det: Hon slösar inte sin tid och energi på respektlösa och oförskämda människor, utan vilka hon kan klara sig bra utan.
5. Hennes kropp: En mogen kvinna vet vad det innebär att känna tiden på sin kropp och söker inte den typ av skönhet som samhället ålägger. Hon är trygg i sig själv och kan uppskatta sin ålders värde.

image: pxhere.com

6. Att låtsas vara någon annan: En mogen kvinna behöver inte låtsas vara någon annan för andra människor, hon vill accepteras för den hon är och om någon inte gillar det kan hon mycket väl vara ensam.
7. Ha designkläder: Hon köper bara det hon gillar utan att tänka på märken, snarare stil.
8. Vad hennes ex gör: Hon bryr sig inte om sina ex, vad de gör eller vem de är med. Alla har sitt eget liv och går sin egen väg.
9. Att säga vad man tycker: En mogen kvinna säger alltid vad hon tycker. Hon är inte rädd för att vara otrevlig, då hon kan dosera tonen och diplomatin för att nå fram med sitt budskap i alla situationer.

Hur många av dessa punkter beskriver din personlighet?

Tags: MärkligtKvinnor
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack