En pensionerad lärare skriver ett öppet brev till oansvariga föräldrar, hennes ord öppnar en debatt - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En pensionerad lärare skriver ett öppet…
En polis stannar bilen när han ser ett barn som leker för sig självt i trädgården, hans enkla gest berör hela kvarteret Händer det även dig att du berörs starkt av musik? Det här är vad det betyder... enligt vetenskapen

En pensionerad lärare skriver ett öppet brev till oansvariga föräldrar, hennes ord öppnar en debatt

Av sofia
1.108
Advertisement

Varje förälder försöker uppfostra sina barn så gott de kan. Det kan dock hända att de i sammanhang utanför hemmet uppför sig annorlunda. Som ett exempel på det har vi skolan, där vi på senare tid har fått bevittna mobbing även mot lärare och inte längre bara gentemot de jämnåriga kamraterna. En pensionerad lärare, Lisa Roberson, skriver ett brev där hon ger skulden för dessa handlingar till föräldrarna, då de är alltför permissiva med sina barn, alltid redo att rättfärdiga dem och försvara dem för allting. Här är vad hon skrev:

via: apost.com

This was posted in the newspaper today !!!

Pubblicato da Tony Flowers su Giovedì 16 febbraio 2017

Föräldrarna är problemet.

Som pensionerad lärare är jag trött på alla de människor som trots att de inte vet något om den offentliga skolan eller har varit i ett klassrum på flera år, har något att säga om vårt utbildningssystem.

Problemet är inte lärarna, utan föräldrarna som inte lär sina barn hur man uppför sig, respekt eller ens de enklaste samlevnadsreglerna.

Ungdomarna kommer till skolan klädda i mycket dyra kläder, men de har inte pennor att skriva med under lektionerna och vem ger dem en penna? Självklart läraren.

Skolan består inte bara av lärare utan också av föräldrar och elever. Hur många föräldrar deltar i kvartsamtalen eller pratar regelbundet med lärarna? Ser de till att deras barn har allt nödvändigt skolmaterial? Ser de till att de gör sina läxor? Undrar de om deras barn varit uppmärksamma under lektionerna, om de antecknar eller om de stör i klassen?

Med detta i åtanke, förstår man lätt att det inte är skolorna som är problemet, utan föräldrarna. Lärarna kan inte både göra sitt jobb och föräldrarnas

Fram till dess att föräldrarna inte börjar ta sin roll på allvar kommer situationen inte att förbättras.

Lisa Roberson

Kanske är den här pensionerade läraren inte helt fel ute. Det är familjerna som är ansvariga för ungdomarnas beteende... även utanför hemmet!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack