Den här pojken tröstar sin lillasyster på ett sätt som ingen förälder hade kunnat göra - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här pojken tröstar sin lillasyster…
Det här är de stjärnteckenpar som enligt horoskopen kan fungera bäst tillsammans Lyckan kommer inte från de materiella ting du köper utan från det du upplever i livet

Den här pojken tröstar sin lillasyster på ett sätt som ingen förälder hade kunnat göra

785
Advertisement

Att skaffa mer än ett barn är inte bara en fråga om vilja, du måste räkna in en mängd olika faktorer som har väldigt lite med lusten att skaffa ett till barn att göra, som exempelvis den ekonomiska biten. Många föräldrar beslutar emellertid trots att de har den ekonomiska möjligheten, att bara skaffa ett barn.

Har du någonsin hört talas om negativa följder av att ha ett syskon? Nej, det kan ju bara vara fördelaktigt och videon av dessa två små syskon är ett bevis på hur kraftfullt det är att växa upp tillsammans.

Två syskon spelar basket i trädgården och han som är störst tittar på hur systern kastar bollen

image: Twitter

Flickan kastar bollen som studsar tillbaka på hennes ansikte och detta får henne att börja gråta

image: Twitter

Den scen som följer det misslyckade kastet är av en unik ömhet. Brodern som bara är några år äldre närmar sig systern för att trösta henne. Han kramar inte bara och pussar på henne för att få henne att sluta gråta, utan ger henne också genast en chans till och lyfter henne med all sin kraft och... hon får i bollen!

Vad kan vi vuxna lära oss av den här mycket korta videon? Mycket. Från barnets handlande och från barnets reaktion kan vi lära oss många värdefulla begrepp: det faktum att syskon kan hjälpa varandra, att tack vare hjälp kan du uppnå framgång, att med en bror eller syster har du alltid en axel att gråta på... och att de ger oss styrkan för resa på oss igen!

Att ha en bror eller syster är en dyrbar gåva, håller du med?

Tags: BarnSötaKärlek
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack