En gravid kvinna förlorade sitt barn på grund av en infektion som hon fick medan hon skaffade en tatuering - TittaPaVideon.se
x
En gravid kvinna förlorade sitt barn…
Personer som sover länge på morgonen kan var mer kreativa och intelligenta enligt en studie En lärare skapar en

En gravid kvinna förlorade sitt barn på grund av en infektion som hon fick medan hon skaffade en tatuering

16 Oktober 2018 • Av sofia
3.296
Advertisement

Att skaffa en tatuering vid fel tillfälle i livet fick ett väldigt högt pris för en colombiansk 16-årig tjej. Luisa Fernanda Buitrago ville till varje pris ha en tatuering under det vänstra bröstet medan hon var gravid. De välkända rekommendationerna angående tatueringar räckte dock inte för att hålla henne säker. Hon själv bestämde sig för att dela sin händelse för att varna alla tjejer och kvinnor som  är gravida och överhuvudtaget alla de som funderar på att skaffa sig en tatuering.

Låt mig aldrig falla. Detta var meningen som Luisa ville skriva på sin hud. Många hade avrått henne från att tatuera sig under graviditeten, men hon hade bestämt sig. Hon hade dessutom hittat en tatuerare som ansågs vara bland de allra bästa.

Trots det gick något snett, antagligen på grund av en missanpassad miljö eller något verktyg som inte var steriliserat fick Luisa en bakterieinfektion som på mycket kort tid nådde benmärgen i hennes ryggrad.

image: pixabay.com

Plötsligt kunde hon inte gå längre men hennes otur stannade inte här... All den terapi som hon var tvungen att genomgå, stressen och infektionen själv framkallade ett missfall. Barnet hon bar på orkade helt enkelt inte med situationen.

Efter en väldigt svår period försöker Luisa nu komma till freds med sitt misstag. Hennes berättelse borde dock bli kvar i hjärtat och minnet på alla de personer som vill tatuera sig. Det är av grundläggande vikt att alltid vända sig till professionella tatuerare och att vänta med tatueringen till efter förlossningen om man är gravid.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack