En flicka skriver till sin pappas chef för att be om fler semesterdagar, här är hans svar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En flicka skriver till sin pappas chef…
En lärare skapar en 14 tecken som kan känneteckna en balanserad mamma som stöttar sina barn

En flicka skriver till sin pappas chef för att be om fler semesterdagar, här är hans svar

Av sofia
1.825
Advertisement

I dagens samhälle måste vi anpassa oss till arbetsrytmer som ofta tvingar oss att offra stunder tillsammans med våran familj. Framförallt under de perioder som är avgörande för företag blir det alltmer övertid och vi tvingas avstå fester och högtider som vi vanligtvis tillbringar i familjen. För ett barn måste dessa stunder vara väldigt svåra och just av den anledningen bestämde sig huvudpersonen i den här historien att agera på egen hand genom att skriva ett brev till sin pappas chef.

1.

image: Pinterest

Den här flickan genomförde en jätte gullig handling för att kunna få vara med sin pappa på sin födelsedag. Ofta när man jobbar för stora företag sätter man sin familj åt sidan för att på heltid kunna ägna sig åt sitt jobb, något som kan vara frustrerande för ett barn. Därför bestämde sig Katie för att skriva till företaget där hennes pappa jobbar för att be honom om något väldigt speciellt. Företaget i fråga är inget mindre än Google.

"Kära Google, när pappa kommer till jobbet kan du snälla se till att han får ledigt på onsdag? För min pappa är bara ledig på lördagar. Från Katie

P.S Det är pappas födelsedag

P.P.S Du vet, det är sommar..."

image: Pinterest

Svaret från det amerikanska storföretaget lät sig inte väntas på av Daniel Shiplacoff, pappans chef, som inte kunde inte göra annat än att svara på detta brev och gjorde det på ett förvånansvärt sätt.

"Kära Katie, tack för ditt meddelande och din förfrågan. Din pappa har jobbat hårt och designat många underbara saker för Google och miljontals människor i världen. I samband med hans födelsedag och för att erkänna vikten av att ta ledigt några onsdagar under sommaren ger vi honom semester hela den första veckan i juli. 

Ha det så trevligt!"

Shiplacoff kunde inte göra annat är att låta flickans önskan gå i uppfyllelse när hon frågat på ett sådant gulligt sätt! Framförallt efter det att Katie lagt fram några väldigt övertygande argument som dessutom var viktigare än arbete, såsom pappans födelsedag och semester. Flickan lyckades få ut det mesta av den här situationen genom att låta pappan få, inte bara en dag utan en hel veckas semester. Hennes pappa måste verkligen ha varit stolt över sin dotter utöver att ha blivit glad över den presenten han lyckats få, men antagligen är den som blev lyckligast av hela den här historien just lilla Katie!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack