Det jätte enkla receptet för att göra hemmagjorda halstabletter mot hosta och förkylning, du kommer inte att kunna vara utan dem! - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Det jätte enkla receptet för att göra…
Medan hon skjutsar sin son till skolan lägger hon märke till hans slitna händer, sanningen kommer att fylla hennes hjärta med glädje Att glömma bort saker tyder på hög intelligens enligt hjärnforskarna

Det jätte enkla receptet för att göra hemmagjorda halstabletter mot hosta och förkylning, du kommer inte att kunna vara utan dem!

2.505
Advertisement

När den tuffa säsongen kommer för den ofta med sig ett antal konsekvenser för kroppen, att känna sig trött och hängig är vanligt på hösten precis som att ens luftrör kanske inte är i perfekt form.

Även om man inte kan göra så mycket åt energibristen utom att äta ordentligt och vila så existerar det ju något litet botemedel mot säsongens krämpor. Därför vill vi idag ge er ett jätte enkelt recept på halstabletter gjorda på citron, ingefära och honung, som är användbara när man vill hålla luftrören i form. De kan tas under hela vintern även om de som verkligen gillar dem använder dem även under sommaren!

image: Youtube

Ingredienserna är jätte enkla:

1/2  glas vatten

en halv pressad citron (2 msk)

1/2 dl socker

1 msk honung

1/2 tsk pulveriserad ingefära

1/2 tsk pulveriserad kryddnejlika (valfritt)

florsocker (när man sedan ska förvara dem)

Här är de lätta stegen för att göra dem

Ta en liten kastrull och lägg i alla ingredienser utom florsockret. Låt det koka upp på hög värme och sänk sedan till lägsta och låt sjuda i ca 20 minuter tills blandningen blir geleaktig. Med hjälp av en sked tar du sedan en liten mängd i taget och låter den falla på ett bakplåtspapper (om du vill kan du använda dig av små former för att ge dem en specifik form).

Efter ca 20 minuter kommer halstabletterna att ha svalnat och stelnat och du kan då ta loss dem från pappret och lägga dem i en burk, gärna med florsocker på så att de inte fastnar i varandra. Förvara dem torrt och svalt och ät dem när du vill!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack