Persiljetvål är det perfekta botemedlet mot fläckar i ansiktet - TittaPaVideon.se
x
Persiljetvål är det perfekta botemedlet…
Den här autistiska pojken lyckas måla av hela städer med hjälp av sitt minne och hans verk är helt otroliga Vill du leva längre och ha färre problem? Det här är några hundraåringars extravaganta tips

Persiljetvål är det perfekta botemedlet mot fläckar i ansiktet

04 Juli 2019 • Av sofia
1.634
Advertisement

Fläckar i ansiktet är ett mycket vanligt problem hos mènga mànniskor, och de är ett fenomen som inte nödvändigtvis är åldersrelaterat. De uppstår på grund av variationer i melaninproduktionen, solexponering eller hormonella obalanser. Även om de inte nödvändigtvis är kopplade till ett hälsoproblem, utgör de fortfarande ett estetiskt problem, men det finns naturliga botemedel som visar sig vara mycket effektiva, ett av dessa är persiljetvål.

image: Pixabay

Persilja används ofta inom läkemedelsindustrin för att göra blekande produkter som fungerar mycket bra, men kan vara både dyra och olämpliga för vissa personer. Alternativet är att tillgripa gör-det-själv-lösningar, som inte för det är mindre bra och definitivt billigare plus att man slipper biverkningar.

Persiljetvål, till exempel, har en peelingeffekt, hjälper till att syresätta hudens vävnader, balanserar stressad eller skadad hud som utsatts för solens strålar och är också en utmärkt antioxidant. Denna vegetabiliska ingrediens fungerar också väldigt bra mot pormaskar eller akne och återställer hudens naturliga Ph-balans.

image: YouTube

Dess aktiva ingredienser stimulerar kollagen och elastan, håller huden ung, förhindrar tecken på åldrande, missfärgning, hyperpigmentering och lindrar allergiska irritationer. Persilja kan användas på känslig hud och är ett av de alternativa valen för skönhetsbehandlingar eftersom den ger gradvisa och konstanta resultat.

Ingredienserna som behövs för att göra en hemmagjord tvål är: 1,5 dl persiljeinfusion, 1,5 dl kokt grönt te, 6 matskedar glycerin, 2 matskedar ekologisk honung, 2 matskedar pulvermjölk och 2 matskedar havregryn. En tvålform, en träsked och en djup, stor behållare är också oumbärliga.

Det krävs väldigt lite för att ge vår hud sin lyster tillbaka!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack