Hudläkarnas tips för att bli kvitt mörka fläckar på huden på ett naturligt sätt och utan att spendera pengar - TittaPaVideon.se
x
Hudläkarnas tips för att bli kvitt…
Dessa matvarubutiker använder bananblad istället för plastpåsar för att rädda haven En kvinna sväljer av misstag tabletter som hon köpt för att förgifta gatuhundar

Hudläkarnas tips för att bli kvitt mörka fläckar på huden på ett naturligt sätt och utan att spendera pengar

01 Juni 2019 • Av sofia
42.876
Advertisement

De mörka fläckarna på huden, som vanligtvis förekommer i ansiktet eller händerna efter en viss ålder, utgör ett estetiskt obehag som påverkar många människor. Ofta hänvisar vi till dessa med uttrycket "åldersfläckar" just för att de vanligtvis förekommer efter 40 års ålder. Orsakerna till att de uppstår är många och vi måste alltid vara uppmärksamma, till exempel när vi solar, men när en fläck uppträder är det enda vi egentligen vill veta: hur kan vi bli av med den? En erfaren hudläkare verkar ha funnit ett effektivt naturlig botemedel.

via: Youtube

Dessa irriterande bruna fläckar är resultatet av hyperpigmentering, vilket uppstår när överskott av melanin produceras i vissa delar av huden. Långvarig exponering för solen eller hormonella förändringar som till exempel graviditet, kan orsaka detta störande problem. Det finns flera kemiska behandlingar som kan bleka den brunaktiga färgen och minska dess utseende, men expertdermatologen Doug Willen verkar istället ha hittat ett naturligt botemedel.

Det är ett enkelt botemedel, som har givit mycket övertygande resultat om dess effektivitet. Ingredienserna är mycket enkla:

  • 1/2 glas äppelcidervinäger
  • juicen av en lök.
Advertisement
image: Wikipedia

Beredning. Lägg bitarna av en medelstor lök i en mixer och häll i ett halvt glas äppelcidervinäger. Mixa allt tills blandningen är jämn. Använd en bomullsrondell för att applicera lösningen på det utsatta hudområdet och låt det verka i minst 20 minuter.

Genom att upprepa denna behandling varje dag under en månad kommer du att upptäcka att fläckarna blir ljusare och ljusare. Självklart är det under denna naturliga behandling absolut inte rekommenderat att sola.

image: pixabay

Fördelarna med dessa ingredienser är många. Äppelcidervinäger är mycket rik på näringsämnen som håller huden ung och mjuk. Dess alkaliserande effekt hjälper också till att balansera hudens pH och behandla olika sjukdomar såsom akne och klåda. Dessutom har vinäger en naturlig blekande effekt som, vid hudproblem, bidrar till att minska dem.

Även lökens juice har flera fördelar för huden då den är rik på antioxidanter, bidrar till att motverka effekterna av fria radikaler och därmed förhindrar för tidig åldrande av huden och dess oxidation.

Har du redan provat detta naturliga botemedel?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack