Här kommer en ekonomisk gör-det-själv lösning som är naturlig för att bli kvitt huvudlöss en gång för alla - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Här kommer en ekonomisk gör-det-själv…
Den Pojken hjälper sin gamla morfar att äta... och videon berör tusentals personer!

Här kommer en ekonomisk gör-det-själv lösning som är naturlig för att bli kvitt huvudlöss en gång för alla

3.108
Advertisement

När hösten kommer börjar barnen komma igång med skolan igen och temperaturen börjar sjunka alltmer. Utöver riskerna med säsongens influensa och diverse förkylningar så finns en annan fara som är redo att slå till...hårets största fiende! Lössen som attackerar våran hårbotten är mycket fruktade. Om ni verkligen inte lyckas bli av med dem och inte vill raka av er hela håret så kan ni prova den här naturliga lösningen som garanterat fungerar.

Märk väl att löss är en plåga som finns året om men som man tenderar att prata mer om under vintermånaderna då skolan är en idealisk miljö för deras spridning.

Löss är små parasiter som sprids genom direktkontakt med personliga föremål såsom mössor och hårborstar.

Pediculosis capitis är sjukdomen som orskas av denna typ av angrepp som vanligtvis uppträder som ett starkt kliande i hårbotten. Graden av obehag beror på hur känslig hud vi har och på dessa parasiters saliv. Tyvärr märker man bara att det kliar när angreppet redan befinner sig på ett avancerat stadium alltså efter 4-6 veckor. Att individuera lössen är enkelt, resterna som de lämnar efter sig på håret syns tydligt på kudden på morgonen eller så kan man använda en kam och ett vitt papper under huvudet för att se parasiterna och deras ägg falla till marken.

 

image: Pixnio

Det finns specifika produkter (schampo) för att motverka spridningen men dessa visar sig inte alltid vara effektiva. Vi känner dock till en hemmagjord lösning utan någon typ av kemiskt medel som garanterar ger ett bra resultat! Förmodligen har ni redan alla de ingredienserna ni behöver hemma.

INGREDIENSER

Kokosolja

Äppelcidervinäger

Luskam

Duschmössa

Det är en väldigt enkel procedur. Det räcker med att till en början blöta håret med vinäger och låta det torka. Så fort det torkat masserar man in kokosolja från hårbotten till hårtopparna och samlar håret i en duschmössa för att sedan låta det verka över natten. Morgonen efter kammar ni igenom håret med en luskam och låter alla parasiter och deras ägg falla. Var försiktiga! Tvätta kammen efter varje kamning. Efter att ha kammat några gånger så kan ni tvätta håret med schampo och balsam och sedan är det klart!

Om ni lider av hårlöss borde ni absolut prova den här naturliga metoden och självklart vill vi sedan veta vilket resultat ni fick!

Tags: BarnMå braHälsa
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack