Den lilla tjejen lyckas inte ha sönder plankan, tillslut hittar hon en lösning som ingen kommer att glömma - TittaPaVideon.se
x
Den lilla tjejen lyckas inte ha sönder…
14 tips att ha i åtanke när du organiserar ditt drömbröllop för att undvika tråkiga överraskningar Läraren tvingar sina elever att låsa in sina smartphones och sätter en trend bland sina kollegor

Den lilla tjejen lyckas inte ha sönder plankan, tillslut hittar hon en lösning som ingen kommer att glömma

10 Oktober 2018 • Av sofia
8.734
Advertisement

Barn har en märkvärd förmåga att imitera. Det räcker med att de tittar på någon som gör något ett par gånger för att lyckas återskapa det in i minsta detalj. Om de tycker om en artist kommer de att kunna härma dess rörelser på ett troget sätt, om mamman ofta gestikulerar på ett speciellt sätt kommer de vara redo att ta in det och utföra det på komando.

Det är just den imitationsandan som här nått sin höjdpunkt och har gjort videon som vi nu kommer att visa er till något episkt. Huvudrollsinnehavaren är en super söt flicka som vill visa upp sina Taekwondo kunskaper.

Precis som vi har sett på film eller vid uppvisningar är en av de klassiska proven inom kampsport det att man har sönder något, vare sig det rör sig om en tegelsten eller en planka. Även de yngsta får lära sig hur man gör denna typ av uppvisning och ju yngre de är desto mer oförutsägbart är resultatet.

Den lilla flickan i fråga vet att hon ska göra något men hon lyckas inte riktigt förstå vad. De har förmodligen sagt åt henne att göra det som hennes lärare sagt, så hon härmar henne i allt och underhåller hela sin omgivning. Säkerligen kommer den här flickan en dag att bli en hejare på Taekwondo...just nu är hon i alla fall en hejare på att få folk att skratta! Missa inte slutet...det är hur gulligt som helst!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack