Dessa hjältars handlingar som fångats på film kommer att återge er hoppet om det mänskliga släktet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Dessa hjältars handlingar som fångats…
Den här 75-åriga volontären besöker katthemmet varje dag... och tar en tupplur tillsammans med dem 11 jätte roliga och klumpiga hundar som kommer att få era att vrida er av skratt

Dessa hjältars handlingar som fångats på film kommer att återge er hoppet om det mänskliga släktet

1.022
Advertisement

När vi sätter oss framför tv:n för att titta på nyheterna eller sätter på radion för att lyssna på dem vet vi alla mer eller mindre vad som väntar oss. Krönika, politik, ekonomi... nyheterna är olika varje dag, men de rör alltid samma teman. Man undrar ju då om det inte vore fint att introducera en obligatorisk sektion med goda nyheter?

Kanske lider människor idag av ett generellt missnöje, de har förlorat hoppet om världen och de som lever i den. Med hjälp av internet har vi möjlghet att se saker som händer i alla världens hörn, men å andra sidan ger det oss även en inte särskilt lycklig bild av mänskligheten.

Våld, olyckor och orättvisa verkar stå på dagsordningen och de fastnar i våra huvuden så länge att vi glömmer hur underbart och fyllt av kärlek livet egentligen är.

Till skillnad från det som nyheterna visar oss sker det dagligen tusentals underbara saker på våran jord... enda problemet är att de inte är intressanta nog! Därför vill vi idag dela en video som samlar ett flertal räddningsaktioner och handlingar fulla av medkänsla som vi är säkra på kommer att ge er en ordentligt dos av optimism.

Runt omkring oss finns det inte bara egoism och elakhet. Det finns miljontals personer som varje dag utför goda handlingar bara för sakens skull och försätter sina egna liv i fara för att rädda andras vare sig de känner dem eller inte.

Advertisement

Vi lämnar er med den här videon och hoppas på att den kan hjälpa oss alla att sätta igång en spiral av solidaritet och tillit till våra medmänniskor.

Heróis da vida real

Dizem que o ser humano não se preocupa com o próximo. Que deixa de ajudar para filmar o outro morrer. Alguns são assim. Todos não.

Pubblicato da Curiosidades 10 su Domenica 20 maggio 2018
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack