Hunden är deprimerad över sin systers död och ägaren försöker trösta den genom att komma hem med en ny valp - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hunden är deprimerad över sin systers…
Leken som underhållit hela generationer av barn, den här videon kommer att fylla dig med nostalgi! Skolmatsalen nekar hans fattiga vän en varm måltid, så han beslutar sig för att bjuda hundratals barn på lunch

Hunden är deprimerad över sin systers död och ägaren försöker trösta den genom att komma hem med en ny valp

Av sofia
120.474
Advertisement

Att komma över en förlust är svårt, speciellt om det rör sig om någon som man knutit an till och som man tillbringat en stor del av sitt liv med.

Även för djur är det samma sak, speciellt de som har ett hund- eller kattpar vet väl hur mycket de kan lida när deras partner går bort. Ibland räcker det inte med den kärlek som matte eller husse kan erbjuda dem för att fylla tomrummet och djuret är inte längre det samma.

Precis detta hände Cash som inte lyckades återhämta sig efter en smärtsam förlust ända tills hans ägare fick en gullig idé.

Cashs familj bekräftar att efter systern Rosies död förändrades deras hund. Den var alltid ledsen och deprimerad, inkapabel till att återfinna energin som den en gång haft. Då fick de en enkel men effektiv idé: att ge den en ny lekkamrat!

Till en början var de oroliga för att hunden skulle reagera illa på en nykomling eftersom den nu redan var vuxen, men när man ser videon är det tydligt att så inte är fallet...bedöm själva!

Tags: DjurHundarRörande

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack