Legenden om den röda tråden - en kraftfull amulett att knyta vid handleden för att driva bort negativitet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Legenden om den röda tråden - en kraftfull…
Ett litet bildtest- mängden hästar du ser på bilden skulle kunna avslöja något om din personlighet Han är 11 år och har bakåtvända knän, en operation ändrade hans sätt att gå

Legenden om den röda tråden - en kraftfull amulett att knyta vid handleden för att driva bort negativitet

Av sofia
4.469
Advertisement

Känner ni till den japanska legenden om det röda snöret? Det sägs att de personer som är ämnade för att tillbringa resten av livet tillsammans hela livet har haft en osynlig röd tråd knuten runt vristen som blir synlig på bröllopsdagen. Det röda snöret har dock en viktig roll även i andra kulturer och traditioner. Enligt kabbala är det avgörande att knyta ett rött snöre runt handleden för att hålla negativiteten från folk som vill oss illa på avstånd, tillsammans med otur och dålig hälsa.

Här nedan finner ni allt ni behöver veta för att kunna dra nytta av den här gamla fascinerande traditionen.

via: Wikipedia

Vad betyder det röda snöret?

Enligt kabbala absorberar det röda snöret negativ energi och löser upp den, håller negativa tankar och folk som inte är positiva för våra liv på avstånd. Samtidigt omringar det personen som har den med positiv energi, garanterar en bättre hälsa, lugn, visdom och pengar.

När, hur och vem bör binda det röda snöret?

Man bör lyssna på den egna själen för att förstå när den bästa stunden är kommen för att binda det röda snöret kring handleden. Om ni går igenom en period av inre lugn, tur och lugn med andra människor så kan det vara dags att knyta det röda snöret.

Man kan helt enkelt knyta ett rött snöre med en dubbelknut för att undvika att den går upp, men enligt kabbalas lag bör man göra 7 knutar som var och en motsvarar personens 7 högsta önskningar.

För att respektera traditionen och undvika motsatt effekt bör en god person som ni litar på helt och fullt knyta bandet. Man bör undvika att välja någon som kan önska er något negativt eller som helt enkelt inte ger er positiva vibrationer. Majoriteten människor väljer en bror, en syster en förälder eller den bästa vännen.

Och när snöret går av?

Snöret som ni har bundit runt handleden kommer att gå sönder när ni har samlat på er för mycket negativ energi, detta kan ske på grund av en speciellt stressfylld period, för att ni är på dåligt humör eller för att ni har toxiska personer i eran närhet. 

Plocka inte upp det röda snöret från marken när det faller. Tvärt emot, gå genast därifrån, lämna det där eller ta med det långt bort från erat hus. Om ni tycker att det är ett bra tillfälle till att binda ett nytt kan ni göra det eller så kan ni vänta in ett bättre tillfälle

Kan man även välja andra färger?

Absolut, även om det röda enligt traditionen är det starkaste. Man kan dock välja en annan färg, kanske för att förbättra just en specifik aspekt. Här är innebörden av de andra färgerna:

  • Gul: främjar kreativitet och välstånd
  • Blå: förbättrar hälsan, minskar ångest, depression och vemod
  • Grön: tar bort negativa tankar och andra människors avund
  • Lila: hjälper dig att nå dina mål
  • Svart: för att återställa lugnet
  • Vit: främjar visdom och förståelse

Nu vet ni det röda snörets och de andra färgernas innebörd. Vilken färg behöver ni lite extra av under den här perioden?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack