Hon tas som gisslan med sina tre barn: hon lyckas bli fri med en strålande idé

av Linda Solari

23 November 2017

Hon tas som gisslan med sina tre barn: hon lyckas bli fri med en strålande idé
Advertisement

Cheryl Treadway bodde i Florida med sin partner och hennes barn. Den dagen bråkade hon hela dagen med sin partner, Ethan Nickerson, tills allt blev mycket värre: han började hota henne med en kniv och hindrade henne från att gå hemifrån med sina barn.

Men Cheryl fick en genialisk idé och lyckades lyckligtvis klara sig och bli fri från den situationen som kunde ha utvecklats till det värsta.

via wfla.com

Advertisement
Source

Source

Desperat och orolig över den våldsamma vändningen som diskussionen hade tagit, tänkte Cheryl att det var bäst att lugna ner situationen genom att föreslå pojvännen att beställa hem pizza.

Med denna ursäkt kunde hon använda applikationen på telefonen av ett känt amerikanskt företag för att skicka sitt SOS; I utrymmet för meddelanden skrev hon: "Snälla hjälp mig. Ring 911. Jag är gisslan." Naturligtvis inkluderade ordern även adressen till vilken pizzan skulle levereras! Lyckligtvis tvekade inte den person på pizzerian som befann för att hantera orden, som lyckligtvis försod att det inte var ett skämt, men kallade genast på polisen. Efter en halvtimme av förhandlingar lyckades polisen fängsla mannen och släppa Cheryl och hennes tre barn.

Advertisement