Vid nästan 90 år utför hon fortfarande 4 operationer per dag: hon är världens äldsta kirurg - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Vid nästan 90 år utför hon fortfarande…
Därför har den här baren byggt en labyrint vid utgången för att undvika stängning 8 kroppssignaler som vi aldrig ska underskatta

Vid nästan 90 år utför hon fortfarande 4 operationer per dag: hon är världens äldsta kirurg

10 November 2017 • Av Linda Solari
6.625
Advertisement

Pensionering är inte en fas som alla är glada över, antingen för att den dagliga rutinen förändras drastiskt, eller för att man gärna vill fortsätta att arbeta. När denna förmåga utvärderas av personalcheferna är det möjligt att vi får fortsätta att arbeta som vanligt, precis som i fallet med Doktor Alla Ilyinichna Levushkina! Hon är nästan 90-år och är fortfarande en dam full av energi och passionerad i sitt jobb, att vara kirurg!

via: Tuko.co.ke

Doktor Levushkina föddes den 5 maj 1927 och har arbetat som kirurg sedan hon var 24 år gammal.

Under hela sitt liv har han framgångsrikt genomfört mer än 10 000 insatser. Att vara läkare är inte en jobb det är ett sätt att leva, berättar hon.

Advertisement

Och även när hon är på tröskeln av nittio år, att hon ska sluta gå på sjukhuset är omöjligt för hon utför fortfarande 4 operationer varje dag!

Om man frågar henne om hennes ålder, vet hon inte vad hon ska svara: "Jag har ingen hemlighet, jag äter allt, jag skrattar och jag gråter mycket."

2017, med 66 års arbete bakom, har Levushkina blivit erkänd som den äldsta kirurgläkaren i världen och har ingen plan på att ge sitt rekord till någon annan.

Advertisement

Hon har tilldelats ett pris och erkännande av premiärminister Medvedev själv, "For Profession Fidelity".

Och om du undrar, är hennes hand helt fast, hon kan göra vilken ung kirurglärling som helst avundsjuk.

Advertisement

I Ryssland känner alla till henne även för det nyfikna faktumet att hon behöver ha en pall när hon arbetar: hon är bara 150 cm lång!

Som om det inte var tillräckligt för en 89-årig kvinna, tar Levushkina hand om sin handikappade barnbarn och 8 katter.

Advertisement

Hennes energi är avgörande för det unga laget där hon arbetar: hon är den första som lugnar en patient eller en ung kirurg.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack