Barnet hör mammans röst för första gången: hennes reaktion är så vacker - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Barnet hör mammans röst för första…
18 gånger då dolda kameror avslöjar vad djuren gör när Här är 10 örter som du kan låta växa i vatten och ha färska i ett helt år

Barnet hör mammans röst för första gången: hennes reaktion är så vacker

4.399
Advertisement

Under de första månaderna av livet är en nyfödd bebis särskilt känslig för allt som förmedlas genom deras sinnesorgan.
Precis som lukt och hjärtslag i moderkroppen hjälper det dem att lugna sig på ett naturligt sätt, är föräldrarnas röst en av de första sakerna ett barn lär sig att känna igen och finna ro. Detta är inte fallet för de som är födda med hörselproblem som lilla Charly; men när man hjälpte det lilla barnet med att sätta in en liten hörselapparat reagerade hon på det sötaste sätt.

Little Charly föddes med ett problem som gjorde henne nästan helt döv.

Men bara 2 månader gammal fick hon sin första hörselhjälpmedel: När hon först hörde sin mammas röst reagerade hon genom att le och gråta.

Advertisement

Den rörande scenen, som säkert kommer att få dig att fälla en tår, har spelats in på film och har verkligen spridits runt om i världen.

"Hennes väg till språkutvecklingen kan börja på ett sätt som vi inte trodde var möjligt", säger mamma Christy. Här är videon som visar detta vackra ögonblick.

Tags: BarnBerörandeFamilj

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack