År 1997 födde en kvinna sjulingar för första gången och 20 år senare är familjen mer enad än någonsin - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
År 1997 födde en kvinna sjulingar…
20 sällsynta historiska bilder och händelserna som följer med dem Färgen på knappen som du skulle trycka på skulle kunna avslöja något om ditt sinnestillstånd

År 1997 födde en kvinna sjulingar för första gången och 20 år senare är familjen mer enad än någonsin

Av Linda Solari
40.297
Advertisement

Även idag är tvillinggraviditet (eller multi-neonatal) allmänt betraktad som en risk, föreställ dig då för tjugo år sedan, ett par som fick veta att de väntade inte ett, men sju barn, de hade inte en lätt tid framför sig.

Det var 1997, och Kenny och Bobby McCaughe fick nyheten som fick dem att tänka på det värsta: hur många av deras barn skulle överleva? Men svaret blev det ingen hade vågat hoppas på, det blev... alla sju.

När Kenny och Bobby fick reda på att 7 embryon mognade i livmodern, vägrade de selektiv abort, som rekommenderades av läkare...

...och den 19 november 1997 föddes Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon, Joel, Nathan och Alexis, de senare två med cerebral pares, som man kom till rätta med senare genom operation.

Advertisement

Vid tidpunkten för förlossningen , 9 veckor tidigare och med hjälpa av kejsarsnitt, vägde bebisarna väldigt lite: den minsta endast 1,13 kg, medan den största 1,5 kg.

För att hjälpa mamma och pappa i denna svåra uppgift fanns också Mikayla, den förstfödda i familjen McCaughey.

Om du undrar hur de ser ut idag... Här är de! Här förenas hela familjen, redo att delta i ett tv-program som berättar deras historia.

Advertisement

Och här ser vi de tre tvillingsystrarna som hjälper Major Mikayla med förberedelserna på hennes bröllop!

Bobby och Kenny måste acceptera att deras 7 barn är vuxna: snart flyttar alla hemifrån och lämnar ett tomtrum (i hjärtat men även som utrymme) som ska fyllas!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack