x
Han spenderar en förmögenhet för…
Det är fars dag när han får veta att han kommer bli farfar: mannen har en underbar reaktion De ser en svart fläck i vattnet: det är en dålig idé att försöka närma sig

Han spenderar en förmögenhet för att ta med sina anställda till Maldiverna: han är världens bästa chef!

05 Juni 2017 • Av Sabrina d'Andrea
4.598
Advertisement

Om det fanns ett pris för "världens mest lyckligt lottade anställda" så skulle de som jobbar på Evolve Mixed Martial Arts säkert vinna det, eftersom deras chef, som grundade Evolve MMA, gav dem en semester på Maldiverna. Det kanske var möjligt tack vare det faktum att trots den ekonomiska krisen så har företag som jobbar med kampsporter ökat deras omsättning med 30%, men det är också tack vare chefen Sityodtong: han spenderade hela 500.000 dollar för att sina anställda skulle få resa till Maldiverna.


Chefen som alla skulle vilja ha har ett namn: Chatri Sityodtong

image: Facebook

Chatri Sityodtong är även grundaren av en tävling i MMA som heter ONE Championship och han har många andra bolag. Han är känd för att vara generös och det här är inte första gången som han tar med sina anställda på semester. Innan dess så har de varit på lyxiga hotell i Thailand och i Indonesien. I en brittisk intervju så sa Sityodtong att: "Många av mina anställda älskar att resa men de kan inte göra det. De flesta som jobbar hos mig kommer från en fattig bakgrund. För de är EVOLVE en chans att klara sig bättre och förverkliga deras drömmar".

Vi känner till Maldiverna för de fina stränderna: är det inte det bästa stället för att få sina anställda att slappna av och stärka banden mellan dem?

image: Facebook
Advertisement

Det var en lyxig upplevelse och exakt det som behövdes för att ladda batterierna inför jobbet igen.

image: Facebook

Det är också viktigt att ha kul i livet: Sityodtong tycker att det är viktigt att ha vissa stunder där man slappnar av och gör någonting annat för att ge sitt bästa på arbetsplatsen.

image: Facebook

De tog många foton för att komma ihåg den här semestern: att uppleva allt det här tillsammans stärker banden mellan kollegorna och det gynnar företaget!

image: Facebook

Här är en liten video som sammanfattar deras semester tillsammas på Madliverna: det borde finnas flera sådana chefer i världen!

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack