Julia Roberts tvillingar fyller 19 och skådespelerskan lägger ut en gammal bild på sig själv med dem i famnen

av sofia

05 December 2023

Julia Roberts tvillingar fyller 19 och skådespelerskan lägger ut en gammal bild på sig själv med dem i famnen
Advertisement

Julia Roberts: ett namn, en talang, en stjärna, en skönhet och ett fantastiskt leende. Vem känner inte igen Julia Roberts, en av de mest kända skådespelerskorna i Hollywood? Den drömmande tjejen i Pretty Woman som gör en väldigt ung Richard Gere galen och får alla tjejer som letar efter drömprinsen att fantisera, eller filmstjärnan som får oss att hålla andan i väntan på att hon ska besluta sig för att prata öppet om sina känslor för en nervös Hugh Grant i Notting Hill. Detta bara för att nämna två av hennes mest kända och framgångsrika filmer.

Men Julia är inte bara en magnifik och duktig skådespelerska, hon är också en mamma och det är det som har fångat folks uppmärksamhet. Varför? Låt oss ta reda på det.

Advertisement

En riktig filmstjärna

En riktig filmstjärna

David Shankbone/Wikimedia Commons - CC BY 3.0 DEED

Julia Roberts är en internationellt känd skådespelerska och stoltserar med ett stort antal filmer där hon har medverkat, men hon är inte bara en mycket bra skådespelerska, hon är också en mamma. En tillgiven mamma som är stolt över sina tre barn. Två av dessa, födda 2004, är tvillingar och dök upp på en mycket sällsynt bild av henne.

Upplagt på hennes sociala profil visar bilden mamma Julia och hennes barn Hazel Patricia och Phinnaeus Walter i en privat stund som kanske väldigt få hade haft möjlighet att se innan. Det mycket sällsynta fotot gjorde bokstavligen fansen galna och mycket nyfikna.

Vi är alla vana vid att se den här skådespelerskan i skepnad av en filmstjärna, vi brukar se henne gå på röda mattor över hela världen, låna ut sitt fantastiska leende till olika reklamer och visa upp sin tidlösa charm. Men på den här bilden är det inte kändisen som kommer fram, utan skönheten hos en mamma som ömt håller sina två små barn i sin famn.

Advertisement

En kärleksförklaring från en mamma till sina barn

Att lägga upp den här bilden var ett sätt att fira födelsedagen för de barn som, när de fyllde 19, fick den här fina lilla presenten av mamma Julia. En söt gest som kvinnan ville dela med sina fans, en privat stund som hon visade upp med stolthet.

"Det finns inga ord för att beskriva glädjen, hur kul och rörigt vårt liv är tillsammans" - enkla ord med vilka Julia önskade sina barn ett stort grattis på födelsedagen.

I flera intervjuer har hon berättat hur viktigt familjelivet är för henne, hur mycket hon har gjort för att bygga en stark relation med sin man och hur stolt och nöjd hon är över att komma hem på kvällen, se sina barn i ögonen och le mot dem.

Kändisarnas vardag

Att alltid se dessa kändisar i rampljuset och nästan aldrig i vardagen, men fixade och redo inför kameror och blixtar över hela världen får oss att tro att de inte kan ha ett liv utanför rampljuset, men så är det inte. Den här enkla bilden är ett bevis på detta och visar hur mycket de också, trots sina fullspäckade scheman, älskar att spendera "enkla" stunder med sin familj och visa all sin kärlek till sina nära och kära.

Advertisement