Hon ber läkarna som hjälpte henne att bli fri från cancer att följa henne till altaret

av sofia

08 November 2023

Hon ber läkarna som hjälpte henne att bli fri från cancer att följa henne till altaret
Advertisement

Livet ställer oss alltid inför nya utmaningar, hinder att övervinna som ibland kan vara mycket komplicerade. Ändå bör hoppet aldrig lämna oss, för det är i just detta som vi finner styrkan att möta någonting. Men styrkan kommer också från stödet från våra nära och kära, från deras närhet och från den omtanke de visar oss dag efter dag.

Kvinnan vi vill prata med dig om nu vet detta mycket väl, en person som mött många svåra ögonblick, övervunnit dem med stora svårigheter och på en mycket speciell dag ville ha de människor som hade hjälpt henne nå dit vid sin sida.

Advertisement

En tuff utmaning

En tuff utmaning

Rawpixel

Sheri James är en 70-åring som har upplevt många mycket svåra stunder i livet. Kvinnan hade nyligen träffat sin 77-åriga partner Bill James när hon upptäckte att hon var allvarligt sjuk. Hon hade tjocktarmscancer i tredje stadiet, en förödande situation som inte verkade ge någon mycket hopp.

Paret, som nyligen hade träffats, hade funnit varandra direkt, de hade blivit kära och hade planer på att resa jorden runt, men kvinnan kunde inte och var på väg att säga hejdå till sin älskade partner om det inte var för att han svarade henne att han under inga omständigheter skulle ha lämnat henne ensam för att möta den situationen och att han alltid skulle vara vid hennes sida. Och han höll sitt löfte.

Bill lämnade aldrig hennes sida och gjorde allt för henne, till och med köpte en ny bil bara för att köra henne från North Carolina till Texas.

Advertisement

Det föds ofta något gott ur svåra händelser...

Det föds ofta något gott ur svåra händelser...

Pickpik - Not the actual photo

Istället för att resa för att upptäcka nya platser begav sig Bill och Sheri till Houston, där Sheri skulle få den vård hon behövde på MD Anderson Cancer Center. Här togs hon om hand av två läkare, Van Morris och Emma Holliday, som med stor kompetens, hårt arbete och engagemang lyckades bota henne och rädda hennes liv under loppet av de kommande månaderna.

En oväntad överraskning som gjorde alla lyckliga och som ökade kvinnans kärlek till livet och även till sin partner. Det är som om smärtan i de stunderna hade gjort deras band ännu starkare och efter denna kamp bestämde de sig för att gifta sig.

Det tog dock inte slut här. Kvinnan bad de två läkarna som hade räddat hennes liv att följa henne till altaret och dela den där mycket viktiga dagen för henne.

Ett lyckligt slut

After surviving a rare form of cancer, Sheri Shaw-James knew she wanted her doctors to be there for her wedding...

Pubblicato da Option B su Giovedì 2 novembre 2023

"Det är de som gav mig mitt liv tillbaka, det var viktigt för mig att ha dem vid min sida i ett sådant ögonblick" - berättar kvinnan. De två läkarna sa också att de var glada över erbjudandet och att de aldrig tidigare hade svarat så spontant och självklart på en fråga. De skulle inte ha velat missa ett sådant evenemang för allt i världen även på grund av att med tanke på det arbete de utför är det vanligare att uppleva sorgliga händelser än lyckliga sådana.

I det här fallet hade deras expertis räddat patientens liv och de kunde inte vara gladare och mer hedrade över att vara vid hennes sida på hennes bröllopsdag. Även om deras vägar hade korsats på grund av en svår och katastrofal händelse, fick denna historia ett oväntat lyckligt slut som visade hur goda saker kan födas ur något negativ.

Innerst inne vet vi att när du väl har nått botten är upp den enda vägen du kan gå och Sheri gjorde det verkligen. Allt vi kan göra är att önska detta lyckliga par all kärlek i världen och berömma de två läkarna för att ha gjort ett utmärkt jobb. Sheris två änglar.

Advertisement