Hon åker på semester och får en fruktansvärd överraskning när hon kommer hem och finner att hennes hus har rivits (+VIDEO)

av sofia

27 Oktober 2023

Hon åker på semester och får en fruktansvärd överraskning när hon kommer hem och finner att hennes hus har rivits (+VIDEO)
Advertisement

Att ta semester är det bästa sättet för att slappna av, frigöra sinnet från dagliga sysslor och återhämta sig. De som älskar att resa och alltid upptäcka nya platser kommer att se fram emot att packa sina väskor och ge sig ut på upptäckten av nya okända platser. När det sedan är dags att återvända hem, skulle du man vilja att semestern varade längre, men förr eller senare tar ledigheten slut och du måste ta itu med det.

Naturligtvis, om man tänker efter, är slutet på resan, hur tråkig det än kan vara, också ett sätt att återvända till sitt hem där man känner sig trygg och säker. Men tänk om det varma och välkomnande huset oväntat inte längre fanns där när vi kom tillbaka?

En chockerande nyhet

En chockerande nyhet

Jóhann Heiðar Árnason/Wikimedia Commons - CC BY-SA 3.0 DEED - Not the actual photo

Det verkar som något omöjligt, men det är precis vad som hände med Susan Hodgson från Atlanta, USA. Kvinnan var borta från hemmet, på semester för att vara exakt, när hon plötsligt fick ett alarmerande samtal från en av sina grannar. Hon hade tagit några dagars ledighet från den dagliga rutinen och unnat sig en avkopplande resa. Synd bara att hon inte fick koppla av alls.

En granne till kvinnan kontaktade henne plötsligt i panik och berättade att ett rivningsföretag höll på att riva ner hennes hus. Ägaren hade absolut inga planer på att riva eller bygga om, hon hade bara åkt iväg på semester.

Advertisement

Vad gör man när ens hus har rivits till marken?

Vad gör man när ens hus har rivits till marken?

FOX 5 Atlanta/Youtube screenshot

När hon återvände tidigare från sin semester, fann hon en fruktansvärd scen som väntade henne. Hennes hus var inget annat än en bråtehög. Grannen, enligt Susans berättelser, hade försökt sätta stopp för rivningsaktionen, men arbetarna hade bett henne att gå därifrån och inte lägga sig i saken. Om de bara hade lyssnat på henne så hade de undvikit att göra ett av företagets största misstag. Huset de förstörde var faktiskt inte det rätta.

"Det är otroligt att någon bryter sig in på din egendom medan du inte är där och river allt utan att ens be om ursäkt", sa kvinnan. "Jag vet inte vad jag ska göra, jag har inte hört något från företaget och allt är katastrof."

Vad skulle du ha gjort?

Vem skulle inte känna sig upprörd i en liknande situation? Låt oss försöka för ett ögonblick att sätta oss i hennes situation. Susan åker på semester, slappnar av, släpper alla vardagsproblem, är som mest positiv, men något förstör hela hennes semester när hon får ett samtal där hon får veta att hon är hemlös. Hur skulle du ha reagerat om detta hade hänt dig?

Det går inte att utesluta att kvinnan kommer att vidta rättsliga åtgärder mot bolaget och att de kommer att bli tvugna att sköta återuppbyggnaden av fastigheten. Faktum kvarstår att olyckan nu har inträffat, att Susan är utan sitt hus och att hon har ett stort problem att lösa.

Vad skulle du göra om du hamnade i en sådan situation?

Advertisement