En av gästerna klär sig i vitt och ställer sig längst fram på gruppfotot, men bruden vet exakt hur hon ska lösa problemet

av sofia

25 Oktober 2023

En av gästerna klär sig i vitt och ställer sig längst fram på gruppfotot, men bruden vet exakt hur hon ska lösa problemet
Advertisement

Att bli bjuden på bröllop är alltid kul, det betyder att det blivande brudparet bryr sig om oss och anser oss vara en del av deras närmaste krets och vill att vi ska vara närvarande vid ett så viktigt ögonblick för dem. Kort sagt, det är en vacker och givande upplevelse. När inbjudan väl har tagits emot måste du dock tänka på vissa praktiska saker som vilken present du vill ge till de blivande makarna och även vilka kläder du tänker bära på ceremonin och mottagningen.

När det gäller klädseln, om inte annat anges av huvudpersonerna, finns det en regel som framför allt ska respekteras och det är att ingen annan, förutom bruden, får bära vitt vid det tillfället. Synd bara att inte alla är villiga att följa denna oskrivna regel.

Advertisement

När valen inte direkt är de bästa...

När valen inte direkt är de bästa...

Pexels

Ett foto som spreds på nätet via Reddit visade att denna regel inte alltid respekteras av alla gäster på den stora dagen. Bruden är ju trots allt mer än brudgummen i de flesta fall dagens viktigaste person. Hon bär oftast en vacker klänning, mer eller mindre enkel, hon har en prinsessfrisyr, smink som lyfter fram hennes bästa sidor, kort sagt hon är personen som aldrig, aldrig bör hamna i bakgrunden. Det bästa sättet för att se till att hon inte gör det är att inte bära vitt, men det finns de som trots allt gör det.

Ett bevis på detta är bilden som lagts upp av användaren @parkratgurl där man kan se henne bredvid sin man och en "andra" brud. Det är faktiskt inte en annan fru, utan bara en släkting till brudgummen. I inläggets titel förklarar bruden att denna kvinna trotsat alla oskrivna regler när det gäller bröllop och valde en helt vit outfit, inklusive strumpor och skor.

Advertisement

Brudens reaktion på "inkräktaren"

Brudens reaktion på "inkräktaren"

Reddit

Hur ska man reagera i sådana här situationer? Makarna svarade med ironi, särskilt bruden, genom att lägga ut bilden på webben och lansera en utmaning till alla användare: vem kan göra den bästa fotoretuscheringen? Många valde att anta utmaningen och förutom att redigera bilden lämnade de också kommentarer och funderingar kring situationen.

För de flesta av dem är det väldigt oförskämt att göra något sådant här. Denna släkting hade inte bara klätt sig helt i vitt, utan hon hade också valt en plats på första raden på gruppfotot och dessutom bredvid brudgummen.

Var tog den vitklädda kvinnan vägen?

Var tog den vitklädda kvinnan vägen?

Reddit

De justeringar som gjorts av människor har i vissa fall raderat henne, i andra fall flyttat henne till mer dolda platser, vilket tvingat människor att anstränga sig för att hitta henne.

Vi har infogat båda bilderna så att även du kan vara med i brudens roliga lek. Kommer du att lyckas hitta den dolda gästen?

Source:

Reddit

Advertisement