Den här mannen möter en kvinna han inte känner och efter att ha fått höra hennes historia bestämmer han sig för att göra något mycket speciellt för henne (+VIDEO)

av sofia

01 Oktober 2023

Den här mannen möter en kvinna han inte känner och efter att ha fått höra hennes historia bestämmer han sig för att göra något mycket speciellt för henne (+VIDEO)
Advertisement

Att kunna läsa människors tankar skulle vara en helt otrolig superkraft om man har som avsikt att hjälpa andra. Många öppnar sig inte så mycket på grund av rädsla, skam eller osäkerhet... och tyvärr är det i dessa fall svårt att ingripa då vi inte kan veta vad som händer i deras liv.

Vi kan inte läsa andras tankar, men vi kan fråga och lyssna. Precis som mannen som är huvudperson i denna berättelse bestämde sig för att göra tillsammans med en vän till honom. Deras ingripande visade sig vara mycket betydelsefullt för en kvinna som de aldrig tidigare hade träffat. Låt oss ta reda på vad som hände i detalj.

via Yourtango

En konstig förfrågan

En konstig förfrågan

Neenib Youkana/Instagram/Screenshot

Neenib Youkana, en ung influencer, visste inte vem han skulle möta den dagen och han hade aldrig kunnat föreställa sig vilken inverkan det skulle ha på en okänd kvinnas liv.

Mannen hade tillsammans med en vän till honom bestämt sig för att spela in en video i en butik – ett varuhus – där han filmade människor han träffade av en slump. De stoppade människor och frågade var och en av dem: "Firade du din födelsedag i år?"

De flesta som blev intervjuade tittade på Neenib förbryllade, utan att förstå poängen med hans fråga och svarade ja. Både killar och tjejer svarade på ett naturligt sätt ja på vad som verkade vara en konstig fråga med ett självklart svar.

Sedan var det plötsligt någon som svarade "nej".

Advertisement

En vänlig gest som kan göra stor skillnad

En vuxen kvinna svarade nej och hade undvikit att tittat honom i ögonen i några sekunder. Så mannen ville ta reda på varför. "Jag förlorade min son förra året och sedan gick också min mamma bort", hade kvinnan svarat honom. Neenib kände sig träffad och det var ju trots allt det han var där för.

Hans avsikt var att förgylla dagen för någon som inte hade lyckats fira sin födelsedag, oavsett vad de hade för anledning till detta. Så han tog fram en konformad hatt och räckte den till kvinnan och började sedan sjunga den berömda födelsedagssången tillsammans med sin vän. De fick veta att kvinnans namn var Debra.

De två männen gav henne faktiskt också en liten tårta och en inslagen present. Gåvan innehöll pengar och tanken var att de skulle hjälpa någon som var i svårigheter. Debra uppskattade verkligen männens altruistiska gest och på slutet fällde hon några tårar eftersom hon blev så rörd. De två männen ville visa hur lite vänlighet mot någon kan ha stor inverkan på den människans liv, även om det bara är för en dag, och de lyckades verkligen, eller hur?

Advertisement