Hitta den andra kvinnan på bara 5 sekunder! Den som lyckas kan verkligen skryta med att ha skarpa ögon

av sofia

26 Augusti 2023

Hitta den andra kvinnan på bara 5 sekunder! Den som lyckas kan verkligen skryta med att ha skarpa ögon
Advertisement

Sedan vi var små och i skolåldern har vi bland de många ämnena fått lära oss matematik. Det är inte det mest älskade ämnet i världen, detta vet vi mycket väl, men när du väl växer upp förstår du verkligen dess vikt och betydelse inom alla områden i livet. Framför allt är dessa kunskaper användbara för att hålla hjärnan aktiv. En uppgift som också många av de utmaningar för hjärnan som är väldigt populära på webben har och som dessutom är ett mycket användbart tidsfördriv.

De är faktiskt ett mycket bra sätt att stimulera våra visuella färdigheter och vår förmåga att resonera, samt hjälper oss i mental och personlig utveckling. I den här artikeln vill vi ge dig en superutmaning: på bara 5 sekunder bör du försöka urskilja den andra kvinnan på bilden. Kommer du att lyckas?

Advertisement

Hitta den andra kvinnan på bara 5 sekunder och lös dagens utmaning

Hitta den andra kvinnan på bara 5 sekunder och lös dagens utmaning

Optiska illusioner är ett fantastiskt tidsfördriv som gör att vi får en chans att träna på att försöka se saker på ett annat sätt. Att tänka och agera utanför ramarna, att kunna uppfatta saker på ett annat sätt och inte låta sig "luras" av utseendet, är en mycket bra egenskap även i vardagen.

När det gäller bilden i dagens utmaning, är det första vi ser en äldre kvinna med håret uppsatt. Ändå är hon inte den enda som finns på bilden. En annan person gömmer sig tillsammans med henne och du måste hitta henne på bara 5 sekunder för att lösa gåtan: kommer du att klara det?

Advertisement

Titta noga, den är rakt framför ögonen på dig...

Titta noga, den är rakt framför ögonen på dig...

Pixabay

Att hitta lösningen på visuella gåtor verkar väldigt enkelt och okomplicerat, men det är det inte. Framför allt behöver du vara väldigt tränad för att kunna komma fram till lösningen på kort tid, utan att vara rädd för att ge fel svar.

I dagens utmaning är det bara de med en riktigt bra observationsförmåga som kommer att lyckas urskilja den andra bilden på kort tid. Kommer du att vara en av dem? Är du säker, eller behöver dina ögon tränas lite mer?

Om du vid det här laget redan har lyckats hitta den, stort grattis!. Om inte, är vi strax på väg att avslöja lösningen för dig, så om du vill försöka igen, gå tillbaka till den första bilden.

Här har du lösningen:

Här har du lösningen:

Och där är hon: från en äldre kvinna förvandlas hon till en vacker prinsessa med vågigt hår. Vänd bara på bilden för att kunna se den och hitta svaret på vad som döljer sig i denna optiska illusion.

Lyckades du på bara 5 sekunder? Låt oss få veta i kommentarerna!

Advertisement