På bilden finns ett ansikte som ser annorlunda ut jämfört med de andra, ser du det?

av sofia

22 Augusti 2023

På bilden finns ett ansikte som ser annorlunda ut jämfört med de andra, ser du det?
Advertisement

Tycker du att du har ett öga för detaljer? För att bevisa det bör du testa dig själv med visuella utmaningar där uppgiften är att identifiera en särart, ett annorlunda nummer eller kanske en nyans av en färg. Att göra quiz som kräver logiskt tänkande är ett bra sätt att träna, men framför allt ett kul sätt att utmana dina vänner och släktingar. Hur många gånger har det inte hänt att du har påstått dig vara bra och snabb på något?. Detta quiz ger dig möjligheten att bevisa det genom att lösa utmaningen. Hur?

I bilden nedan finns det många likadana smileys. De berömda uttryckssymbolerna som miljoner av oss använder varje dag. Du måste hitta den som skiljer sig från mängden på bara 10 sekunder, kommer du att lyckas före alla andra?

Advertisement

Det finns ett ansikte som skiljer sig från alla andra, ser du det?

Det finns ett ansikte som skiljer sig från alla andra, ser du det?

Knep och knåp är speciellt skapade för att träna vårt sinne och vår koncentrationsförmåga. Att försöka hitta lösningen på dessa utmaningar hjälper oss på något sätt även att hantera vardagen. Att vara uppmärksam på det som omger oss är faktiskt inget som bör underskattas och att träna dagligen är viktigt.

Men låt oss gå tillbaka till quizet. Dagens utmaning är att hitta en smiley som skiljer sig från mängden bland alla de som är identiska. Kommer du att lyckas hitta lösningen?

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Det första du ska göra, när du väl förstår syftet med quizet, är att ha en strategi för att nå målet. Rör sig ögat slumpmässigt eller följer det en logisk plan? Var och en av oss har sin egen metod för att leta efter inkräktaren och det finns ingen exakt regel, det enda som är ett måste är att vara koncentrerad.

Har du hittat lösningen eller väntar du på svaret som vi snart kommer att ge dig?

Här hittar du lösningen...

Här hittar du lösningen...

Här har du det, bland många förskräckta smileys ser vi en som ser lite annorlunda ut. Om du lyckades hitta den inom den fastställda tiden - eller ännu mindre - vill vi gratulera dig för ditt utmärkta öga för detaljer. Om inte, tappa inte hoppet fler visuella utmaningar kommer att komma och du kommer att få chansen att träna mer.

Om du gillade dagens utmaning, håll utkik efter våra kommande quiz!

Advertisement