Hur många kvadrater ser du på bilden? Bara de med en riktigt skärpt blick kommer att lyckas ge rätt svar

av sofia

21 Augusti 2023

Hur många kvadrater ser du på bilden? Bara de med en riktigt skärpt blick kommer att lyckas ge rätt svar
Advertisement

Syntester är mycket populära just nu. Många människor älskar att testa nya quiz och utmana sig själva för att bevisa att de är fokuserade, uppmärksamma och duktiga. Att ha för vana att göra många av dem är förstås en fördel för att kunna lösa dem på kort tid. Träning är precis som inom alla områden grundregeln för att lyckas. Därför måste vi göra det varje dag för att hålla hjärnan i form.

I dagens utmaning är målet att räkna ut hur många kvadrater det finns på bilden. Endast de som är riktigt uppmärksamma kommer att kunna lösa gåtan. Är du redo? Nu kör vi!

Advertisement

Hur många kvadrater finns det på bilden?

Hur många kvadrater finns det på bilden?

Visuella quiz är ett mycket trevligt sätt att utmana dig själv samtidigt som du gör något användbart. Att träna varje dag med dessa tidsfördriv är idealiskt för att förhindra åldrande av sinnet, men också ett roligt tidsfördriv. Det tar bara några minuter, om inte sekunder, att lösa dem. Det viktiga när man ger sig på en sådan utmaning är att förstå vad som krävs, för att kunna komma fram till lösningen så snabbt som möjligt.

På bilden som vi har visat dig finns det flera figurer och du bör försöka förstå hur många det faktiskt finns på bilden. Svaret är enkelt, men bara de som är riktigt skickliga kommer att lyckas lista ut det. Hur skicklig är du? Utmana dig själv med denna roliga utmaning och bevisa hur snabb du är.

Advertisement

Vi kommer snart att avslöja svaret...

Vi kommer snart att avslöja svaret...

Pixabay

Så, lyckades du hitta rätt svar? Hur många rutor finns det på bilden? Vi är snart på väg att avslöja lösningen, men om du fortfarande har några tvivel råder vi dig att titta på bilden en extra gång.

Om du däremot är säker på att du har gissat rätt avslöjar vi att svaret på frågan om logikquizet är: ingen. Du läste rätt. Om du undrar hur detta är möjligt är det väldigt enkelt. På bilden finns många figurer placerade inuti varandra, men de är inte kvadrater, utan flera rektanglar. Det är därför vi aldrig någonsin skulle ha kunnat räkna antalet av någon annan geometrisk figur.

Hade du redan listat ut att det var en kuggfråga i detta roliga quiz eller inte?

Advertisement