Hitta nummer 280 på bara 10 sekunder: kommer du att klara detta test på så kort tid?

av sofia

07 Augusti 2023

Hitta nummer 280 på bara 10 sekunder: kommer du att klara detta test på så kort tid?
Advertisement

Hur tränad är du för att lösa visuella quiz? Om du gör flera varje dag kommer du inte att ha några svårigheter att omedelbart hitta inkräktaren på bilderna. Skärp blicken för att lyckas hitta detaljerna som skiljer siffran från de andra på en liten stund, men för att göra det måste du vara avslappnad och snabbtänkt och det bästa sättet för att bli snabbare är att öva.

I dagens utmaning måste du vara uppmärksam för att hitta det numret som skiljer sig från de andra och du bör försöka klara det på bara 10 sekunder. Vill du försöka?

Advertisement
Hitta nummer 280 på bara 10 sekunder: kommer du att klara detta test på så kort tid? - 1

Denna typ av utmaningar är roliga tidsfördriv, ett kul sätt att testa sig själv och även utmana sina kompisar. Att utmana dem och kunna visa att du är snabbast och bäst är en stor tillfredsställelse och ger dig den rätta motivationen för att bli ännu bättre. Men låt oss gå in på detaljerna på dagens bild.

På bilden ser du en samling 208:or ordnade i rader och kolumner. De är alla helt identiska med varandra och att placera dem så här förvirrar vårt öga, men fokus hjälper oss att komma fram till lösningen. Många identiska nummer, är vi verkligen säkra på att alla är likadana? Nej, för en busig 280 lurar bland dem och att hitta den är inte lätt alls.

Advertisement
Pxhere

Pxhere

Vårt öga rör sig väldigt lätt från vänster till höger, men hur gör vi för att urskilja den annorlunda siffran? Att söka efter det annorlunda numret på bara tio sekunder är inte lätt. Till målet med denna utmaning, som är det första man måste veta innan man startar, läggs även en tidsgräns till. Så låt oss försöka behålla lugnet. Det kommer man oftast längre på.

Men tiden rinner iväg och om du inte redan har hittat den, ger vi dig nu lösningen på det visuella quizet. Redo?

Hitta nummer 280 på bara 10 sekunder: kommer du att klara detta test på så kort tid? - 3

Bland de många 208:orna fanns det bara en 280 som gömde sig. Om du hade lyckats hitta den innan du kom till denna punkt i artikeln så har du en fantastisk syn och är väldigt vältränad, fortsätt så! Om inte, misströsta inte. Hemligheten är att träna några minuter varje dag, så att du blir mer alert och snabbtänkt.

Gillade du detta quiz?

Advertisement