Har du en bra iakttagelseförmåga? Bevisa det genom att hitta nummer 823 på bara 20 sekunder

av sofia

05 Augusti 2023

Har du en bra iakttagelseförmåga? Bevisa det genom att hitta nummer 823 på bara 20 sekunder
Advertisement

Att göra visuella tester innebär att sätta ditt intellekt på prov och att testa hur uppmärksam och noggrann du är. När du väl förstår exakt vad utmaningen går ut på är det bara att starta. Leta efter detaljen, objektet eller numret som inte passar in för att lösa utmaningen så snabbt som möjligt. Att göra det innebär att visa för dig själv och för andra att du är kompetent, men det är också ett sätt, om du lyckas före dina konkurrenter, att visa att du är mer snabbtänkt och intelligent än de andra.

Den resulterande känslan är behaglig, man känner sig nöjd och mentalt stark. Så är du redo att sätta dig själv på prov? I dagens bildquiz ska du hitta nummer 823 på bara 20 sekunder. Vid första ögonkastet ser man den inte, men låt dig inte luras för den finns där. Nu kör vi!

Hitta nummer 823 på bara 20 sekunder...

Hitta nummer 823 på bara 20 sekunder...

Nedräkningen har börjat, sekunderna går och blicken är riktad mot bilden, men trots detta lyckas du kanske inte hitta det annorlunda numret. Misströsta inte, låt inte stressen ta överhanden, utan använd din koncentration för att lyckas inom den fastställda tiden. Bildquiz som detta är det perfekta tidsfördrivet, inte bara för att de roar oss och även går att använda för att utmana våra vänner, utan också för att de håller vår hjärna aktiv och detta hjälper oss också på jobbet, i studierna eller inom andra områden av vårt liv.

Hur långt har du kommit? Har du sett något som ser konstigt ut? Om du fortfarande inte har någon aning om var den är, ge dig själv en chans till innan du tittar på lösningen.

Advertisement

Detta test kommer att avslöja hur noggrann du är

Detta test kommer att avslöja hur noggrann du är

Pixabay - Not the actual photo

Vad fokuserar du din uppmärksamhet på först? Färger, rader, kolumner, vilken av dessa detaljer lockar dig mest? Någon exakt metod finns inte och det finns inga bevis för att en taktik är bättre än någon annan. Att följa en ordning kan dock vara ett bra sätt för att komma fram till lösningen av quizet så snart som möjligt. De är gjorda för detta, de är trots allt tänkta att testa oss och se hur uppmärksamma vi faktiskt är.

Tiden är ute... låt oss visa dig var den gömde sig, även om vi är säkra på att de flesta av er kommer att ha hittat den vid det här laget.

Var gömmer den sig? Låt oss avslöja lösningen!

Var gömmer den sig? Låt oss avslöja lösningen!

Vår inkräktares rad är nummer tretton. Det var där den gömde sig och förvirrade våra ögon. De många 833:orna kamouflerade den perfekt, men den kunde absolut inte undgå en noggrann blick. Lyckades du? Om du flyttar blicken till den raden och kikar från höger till vänster kommer du att hitta den på tredje plats.

Och om du redan hade hittat den innan du kom till denna punkt vill vi bara säga grattis... du har perfekt syn och ett utmärkt öga för detaljer. Bra jobbat!

Advertisement