Hitta det annorlunda numret på bara 15 sekunder och lös utmaningen

av sofia

04 Augusti 2023

Hitta det annorlunda numret på bara 15 sekunder och lös utmaningen
Advertisement

Hur mycket tränar du varje dag för att lösa de många visuella utmaningar som just nu är väldigt populära på nätet? Alla är vi upptagna, har tusen saker att göra och lite tid för att vila, men alla behöver det och att ta bara några minuters paus i vardagen kan göra underverk. Under dessa korta tidsperioder kan det vara skönt att rensa tankarna lite och kanske göra ett snabbt quiz som tidsfördriv. De är idealiska för att träna koncentration och iakttagelseförmåga. De går att lösa på kort tid och är mycket användbara.

Idag vill vi bjuda på en visuell utmaning som hjälper dig att hålla hjärnan aktiv. En fokuserad person kan omedelbart förstå var siffran 77 är placerad bland de många 71:or som finns på bilden... är du en av dem? Låt oss ta reda på det!

Advertisement

Hitta det annorlunda numret på bara 15 sekunder

Hitta det annorlunda numret på bara 15 sekunder

Du har endast 15 sekunder på dig för att hitta inkräktaren på bilden. Den visuella utmaningen har ett mycket specifikt syfte: att hitta siffran 77, den enda som skiljer sig från mängden. Endast de som har ett mycket tränat sinne och en utmärkt iakttagelseförmåga kommer att lyckas på de få sekunder som finns tillgängliga.

Logik, observation och uträkningar är alla till för att testa våra förmågor. Att utmana dig själv, dina vänner, släktingar eller någon annan är väldigt stimulerande, för att inte tala om att det är en utmärkt boost för vår självkänsla. Att snabbt kunna hitta lösningen, före alla andra, ger en känsla av psykiskt välbefinnande och tillfredsställelse som är bra för oss. En positiv känsla som genomsyrar oss och som också hjälper oss inom andra områden av vårt dagliga liv.

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Tiden går fort, men det finns fortfarande några sekunder kvar innan vi kommer att ge dig lösningen så ge inte upp!

Vi har nämnt vikten av dessa quiz som, även om de är enkla, hjälper oss väldigt mycket. Det är därför som du bör försöka göra ett varje dag. Att stimulera ditt sinne hjälper dig att hålla dig ung och ge en extra boost till hjärnans kapacitet.

Men tillbaka till utmaningen, nu är tiden ute. Lyckades du och hittade du siffran 77? Om du gjorde det, bra jobbat, du har verkligen ett öga för detaljer. Om inte, få inte panik, du behöver bara träna lite mer.

Här hittar du lösningen...

Här hittar du lösningen...

En markerad blå pil indikerar var den busiga inkräktaren var placerad. Det finns många sätt att hitta den. När du väl förstår utmaningen behöver du bara analysera raderna, kolumnerna, i vissa fall färgerna och nyanserna. Det handlar om att vara uppmärksam och du måste skärpa din syn.

Gillade du den här utmaningen och tyckte du att den var rolig? Vi ses vid nästa quiz för att fortsätta öva!

Advertisement