En mamma lägger upp sin dotters teckning på nätet och de som ser bilden får henne att lägga märke till en skrämmande detalj

av sofia

31 Juli 2023

En mamma lägger upp sin dotters teckning på nätet och de som ser bilden får henne att lägga märke till en skrämmande detalj
Advertisement

Barn är kända för att vara ärligheten själv, vilket betyder att de är rena och raka i sina avsikter och vad de vill tala om för oss. De känner inte ännu till några mörkare delar av verkligheten och tur är väl det. Men deras naiva sätt att tänka kan göra att de hamnar i allvarlig fara.

Just därför är en sund och god uppfostran avgörande för att de ska växa upp på ett säkert sätt. I berättelsen som vi ska dela idag, blev en hel familj orolig efter att ha drabbats av något som chockade dem djupt. Orsaken till detta? En teckning som deras lilla dotter hade gjort. Låt oss tillsammans se vad som hände och försöka avslöja mysteriet genom att iaktta detaljen på bilden som ger oss en känsla av att något inte stämmer.

via Sdpnoticias

Advertisement

Ser du den konstiga detaljen?

Ser du den konstiga detaljen?

Lolitascak3/Twitter

Kanske genom att noggrant observera teckningen hade det inträffade kunnat undvikas. Men när bör ett barns fantasi få en förälder att ifrågasätta situationen på allvar? Låt oss ta det hela från början.

En mamma var väldigt glad över alla de teckningar som hennes dotter gjorde precis som de flesta föräldrar brukar bli. Hon tvekade därför inte med att lägga ut dem på webben och fick många komplimanger från vänner och släktingar, men också från många främlingar. Alla var överens om att den lilla flickan hade en riktig passion för att teckna och att hon borde uppmuntras till att fortsätta göra det.

Så en dag som alla andra (åtminstone verkade det vara det till en början) la kvinnan upp en teckning som orsakade panik. Reagerade även du på den konstiga detaljen? Vad tror du kan ha varit anledningen till att så många människor blev oroliga när de såg den här teckningen?

Advertisement

Här kommer svaret

Här kommer svaret

Lolitascak3/Twitter

Det som förvånade så många människor var en mörk figur bakom den lilla flickan som nästan var helt svart. Uppenbarligen var personen som ritades en man med kort hår i en brunaktig färg som drar åt det röda hållet.

Faktum är att personen i fråga inte är en familjemedlem eftersom alla andra avbildas sittande vid bordet med avsikt att äta middag tillsammans. På bilden finns mamma och pappa, som båda har blont hår plus att pappan fick mustasch och slips, sedan ser man tonårsbrodern till den lilla flickan och slutligen den lilla flickan själv, med ljust hår.

Så vem är främlingen? Och varför avbildades han nästan helt i svart? Till och med placeringen av hans ben som är så böjda är misstänksam...

Pixabay

Pixabay

Om du trodde att den mystiske mannen kunde vara någon form av låtsaskompis till tjejen eller att det rör sig om en återkommande mardröm (den klassiska "svarte mannen"), har du fel, helt fel.

Den första som märkte att något var konstigt var den lilla flickans storebror. Även om de sov i separata rum hörde han henne prata "ensam" mitt i natten. Detta var redan innan många internetanvändare påpekade den skrämmande detaljen för mamman.

Efter varningarna på nätet undersökte föräldrarna situationen och hittade godispapper i sin lilla dotters rum. Problemet är att de inte hade köpt detta godis, än mindre gett det till den lilla flickan. En kväll hade hennes bror bestämt sig för att "lura" bakom dörren till sin lillasysters rum och vänta på den återkommande och oförklarliga "rösten".

Så fort han hörde det otydliga pratet gick han in i den lilla flickans rum och här upptäckte han en oroande sanning: en man helt klädd i svart och med rött hår viskade till hans lillasyster efter att ha klättrat helta vägen upp till hennes fönster. När han såg pojken komma in sprang han iväg och försvann. På marken hade han tappat lite godis under sin plötsliga flykt. Godispappret var av samma typ som familjen hade hittat i rummet.

OBS: Händelserna som beskrivs i denna berättelse är påhittade och rent fiktiva, men teckningar som den som visas är verkliga och kan verkligen dölja rädslor, osäkerhet och ångest hos barn som är viktiga att undersöka genom att ta dem till en specialist.

Source:

Twitter

Advertisement