Försök hitta nummer 2867 bland alla 2367:or... kommer du att lyckas på bara 15 sekunder?

av sofia

04 Augusti 2023

Försök hitta nummer 2867 bland alla 2367:or... kommer du att lyckas på bara 15 sekunder?
Advertisement

Hur gillar du att spendera din fritid? Var och en av oss har passioner och hobbyer som vi tycker om att syssla med. Vissa av oss brinner för sport, vissa syr och vissa läser, kort sagt, det finns gott om tidsfördriv och vi kan alla välja efter våra preferenser. När allt kommer omkring har man inte särskilt många lediga stunder och att göra det bästa av dem är allas önskan. Men det finns tillfällen då vi bara vill koppla av lite, kanske göra något som inte är särskilt krävande. I dessa fall är knep och knåp det perfekta sättet eftersom de tar lite tid, är underhållande och hjälper oss att hålla hjärnan i form.

Detta är anledningen till att de blir mer och mer populära och att många bestämmer sig för att tar sig tid för att testa sig själva på ett kul sätt. Ta chansen även du!

Dagens utmaning är ett quiz som du måste försöka lösa på bara 15 sekunder. Kommer du att lyckas? Det här är uppgiften: bland de många 2367:orna gömmer sig en 2867:a. Hitta den! Men kom ihåg att tiden är knapp. Sätt på en timer så kör vi!

Advertisement

Försök hitta nummer 2867 bland alla dessa 2367:or på bara 15 sekunder

Försök hitta nummer 2867 bland alla dessa 2367:or på bara 15 sekunder

Quiz är väldigt roliga tidsfördriv och att hitta lösningen gå för många ganska fort, men allt beror på hur väl vårt sinne är tränat och hur vant det är att lösa små eller stora problem. Ibland tenderar vi att underskatta användbarheten av dessa visuella utmaningar, vi anser dem vara knep och knåp och inget mer, men detta är verkligen fel. Att testa många olika quiz och att göra det regelbundet är det bästa sättet att förhindra vårt sinne från att åldras och att hålla det aktivt och snabbt när det gäller att identifiera kritiska problem, inom alla områden i livet, för att lösa dem på kort tid. Här blir alltså denna typ av utmaningar viktiga. Försök att lösa dem och du kommer att se hur mycket det kommer att gynna din iakttagningsförmåga och din koncentration. 

Tiden tickar. 15 sekunder är inte mycket, så du måste skynda dig om du vill hitta siffran som har gömt sig på den här bilden. Är du nära? Vad använder du för taktik?

Om du har gått igenom alla siffror, men bara inte kan hitta den, oroa dig inte. Lösningen kommer snart, men försök en sista gång innan du ger upp.

Advertisement

Vill du att vi ska avslöja var inkräktaren gömmer sig? Självklart gör vi det:

Vill du att vi ska avslöja var inkräktaren gömmer sig? Självklart gör vi det:

Wallpaperflare

De 15 sekunderna gick fort, men kanske har ditt öga varit snabbare och kanske lyckades ditt sinne bearbeta den numeriska bilden. I så fall, bra jobbat. Att lösa detta quiz på så kort tid var inte lätt alls. Du har ett mycket tränat sinne och du har en utmärkt iakttagningsförmåga. Och sedan, vilken tillfredsställelse att ha hittat den före alla andra, eller hur?

Men om det busiga numret av någon anledning har undgått dig, behöver du bara titta på den tolfte raden. Ta en ordentlig titt, vår inkräktare lurar precis där. Den är på nionde plats och att identifiera den var inte lätt alls.

Det här var bara ännu en av våra roliga utmaningar... vi ser fram emot att se dig testa nästa quiz.

Advertisement