Har du en perfekt syn? Hitta de 3 ansiktena som döljer sig på den här bilden

av sofia

30 Juli 2023

Har du en perfekt syn? Hitta de 3 ansiktena som döljer sig på den här bilden
Advertisement

Att iaktta är något vi alla gör konstant. Att se sig omkring, granska vad som omger oss och beundra naturens skönhet är en vana. Men kan vi verkligen säga att vi har en riktigt bra syn? Med detta menar vi hur noggrant vi tittar på vad som finns omkring oss. Eftersom vi alla kan göra det, men inte alla av oss kan förstå varje nyans och detalj av det vi ser.

Hur bra är till exempel du på att lägga märke till detaljer? Det finns många visuella tester som är skapade specifikt för att testa och stimulera vår iakttagelseförmåga. Hemligheten ligger i att ständigt utmana sig själv, för att hålla hjärnan aktiv.

I dagens quiz måste du försöka hitta de 3 ansiktena som är gömda i bilden på bara 30 sekunder. Låt inte den första intrycket lura dig och försök tänka steget längre. Sätt igång en timer så kör vi igång!

Advertisement

Om du har skarpa ögon kommer du att lyckas hitta 3 ansikten på bara 30 sekunder

Om du har skarpa ögon kommer du att lyckas hitta 3 ansikten på bara 30 sekunder

Ford Pill Company/Wikimedia

Det är ingen självklarhet att alla har bra syn. Alla kan vi, utom i specifika fall, se vad som omger oss, men hur bra är vi på att fånga varje liten detalj? Det är många som lyckas, men det är inte så självklart att alla klarar av att uppfatta nyanserna i det de tittar på. Det är därför man, som med allt annat, behöver träna. En mycket noggrann blick är resultatet av träning och för att göra detta kan man testa några av de många roliga utmaningar som finns tillgängliga på nätet för att öva.

Utmaningen i den här artikeln ska lösas inom 30 sekunder, tror du att du klarar det? Det viktiga är att förstå vad du behöver leta efter och koncentrera dig så mycket som möjligt för att göra det. Här ska du söka efter tre dolda ansikten.

Advertisement
Pickpik - Not the actual photo

Pickpik - Not the actual photo

Kom igen, kom igen, kom igen... tiden tickar om du vill lösa utmaningen i tid. Vi vill dock hjälpa dig lite.

Vi sa åt dig att försöka tänka steget längre. De dolda ansiktena är tre utan att räkna det stora du ser vid första ögonkastet. Leta ordentligt och ge inte upp, även om vi snart kommer att avslöja lösningen.

De 3 ansiktena du ska hitta är placerade på ett sådant sätt att de förvirrar ytliga blickar. Skärp blicken och fokusera även på de detaljer som verkar obetydliga. Det är oftast så man hittar lösningen på denna typ av quiz. Och om dina 30 sekunder har gått ut kommer vi nu att ge dig svaret.

Här har du lösningen!

Här har du lösningen!

Ford Pill Company/Wikimedia

De röda cirklarna framhäver placeringen av de tre ansiktena som smälter in mycket bra mellan skägg, näsa och hår. Tiden var knapp och det krävdes en hel del koncentration, men vi är säkra på att dina falkögon inte har svikit dig och du redan hade hittat lösningen. Gissade vi rätt?

Om du lyckades lösa denna utmaning vill vi bara säga grattis!. Du har verkligen ett öga för detaljer, inget snack om saken. Och om du inte klarade det, fortsätt träna med våra kommande utmaningar.

Advertisement