En kvinna medverkar vid sin exmans frieri till sin nya flickvän

av sofia

18 April 2023

En kvinna medverkar vid sin exmans frieri till sin nya flickvän
Advertisement

När ett förhållande tar slut är det aldrig lätt. Den känslomässiga smärtan och de många minnena kan visa sig vara svåra hinder att övervinna. Visst beror känslorna du känner på den typ av relation du haft med personen som du har brytit med vare sig det rör sig om en långvarig vänskap, en relation på några månader, en långvarig förlovning eller ännu "värre" ett långt äktenskap? Beroende på omständigheterna är det logiskt att man påverkas på olika sätt rent känslomässigt.

Kvinnan i den här historien har fortfarande att göra med sin exman, men hon har bestämt sig för att lägga allt agg åt sidan och göra något som verkligen är anmärkningsvärt.

via Today

Advertisement
Shonda Rae/ Facebook

Shonda Rae/ Facebook

Leah Bourdo, Stevens ex-fru, spelade en nyckelroll i hans nya förhållande. Efter en gemensam överenskommelse bestämde hon sig för att filma sin exmans nya frieri!

"I helgen fick jag chansen att filma min före detta man när han friade till sin flickvän...det var så speciellt", skrev hon under texten till videon som lades upp på sociala medier. "Jag ville verkligen finnas där även vid den här lyckliga stunden eftersom jag lärde känna henne och vi blev vänner. Det är otroligt hur mycket våra döttrar älskar henne. Shonda är inte bara snäll mot våra döttrar, utan respekterar även vårt medföräldraskap. Jag ser henne som en integrerad del av min familj, jag älskar henne av hela mitt hjärta." säger kvinnan.

Naturligtvis har denna unika berättelse fått många kommentarer på nätet.

Advertisement
Steven Bourdo/ Facebook

Steven Bourdo/ Facebook

"Detta är ett bevis på att du inte behöver hysa ett agg mot ett ex - man behöver inte vara dramatisk och "hämndlysten". Barnen är glada och det är det viktigaste", kommenterade en användare och en annan tillade: "Det faktum att du tog ett steg tillbaka och lät dem uppleva det ögonblicket som "familj" var verkligen lovvärt, det visar vilken snäll och vacker människa du är."

I videon kan du till och med se hur det föredetta parets döttrar går för att leverera en bukett blommor till den blivande frun och får henne att känna sig "välkommen".

Efter att klippen blev virala uttryckte både Steve och Shonda sin tacksamhet i sina inlägg på sociala medier.

"Jag förväntade mig aldrig att detta skulle hända, men jag är glad över att få ett nytt perspektiv på medföräldraskap och att ge våra barn den bästa chansen till ett fantastiskt liv", skrev Steve på Facebook.

Shonda var väldigt angelägen om att tacka Leah: "Jag tror att jag har fått det bästa "exet" en kvinna kan ha med att göra, hon är underbar, hon är en del av min nya familj."

De fall där det är möjligt att förbli så enade efter slutet av en kärleksrelation är ganska sällsynta, men det är möjligt och bör vara en plikt av ömsesidig respekt och framför allt mot barnen. Vad tycker du om saken?

Advertisement