Bruden bär en taktil klänning på bröllopet för att hennes blinda man ska kunna "se" henne - TittaPaVideon.se
x
Bruden bär en taktil klänning på…
De ger en hemlös 100 000 $ och han spenderar allt på 6 månader - ett socialt exeperiment som får oss att fundera En förare blir en hjälte efter att ha räddat alla barnen på skolbussen från lågorna (+VIDEO)

Bruden bär en taktil klänning på bröllopet för att hennes blinda man ska kunna "se" henne

29 Oktober 2021 • Av sofia
741
Advertisement

När det finns kärlek finns allt – detta är ett av många uttryck som man får höra när man beskriver idylliska situationer och relationer. Faktum är att när sann kärlek förenar två människor, finns det inga hinder som kan stå i vägen, inte ens funktionshinder kan förstöra det starka bandet. Detta visades tydligt av frun till Anthony S.Ferraro, en ung influencer och idrottsman som tyvärr också är blind. Hans blindhet har dock aldrig varit ett hinder för hans liv. Anthony lever sitt liv till fullo och vet att han hade mycket tur när han träffade Kelly Anne på vägen, som inte bara är hans partner som han jobbar med, utan också är hans själsfrände och fru. På deras bröllop bar Kelly en "taktil" klänning så att hennes man på något sätt skulle kunna "se" henne.

"Så att jag kan föreställa mig hur hon ser ut", sa Anthony efter att ha upptäckt att hans framtida fru, Kelly, skulle ha på sig en taktil klänning för att han skulle kunna känna henne bättre. Vi vet hur viktigt detta sinne är, som är särskilt utvecklat hos blinda människor som ofta bara kan läsa tack vare sina händer. Valet av bröllopsklänning visade sig vara en framgång och gjorde att Athony fick ett annat perspektiv på sin frus outfit. Å andra sidan är ju tanken att din bröllopsdag ska vara speciell och så lycklig som möjligt, och Kelly ville verkligen göra allt för att hennes och hennes mans gemensamma dröm skulle gå i uppfyllelse.

Kellys klänning hade faktiskt många blommiga och icke-blommiga texturer, som Anthony själv definierade som "behagliga att ta på". För honom kan texturerna på kläderna och sammansättningen av de olika tygerna ge lite fler ledtrådar om personen framför honom: "Eftersom jag är blind, är texturerna väldigt viktiga för mig", förklarar mannen. "Jag fick inte veta något förrän vi träffades på altargången och jag fick röra den. Det var otroligt vackert för mig. Jag kunde verkligen föreställa mig henne på ett perfekt sätt i mitt huvud," berättar Anthony entusiastiskt.

Advertisement

På sin stora dag blev paret överväldigat av kärleken och stödet från sina familjer och vänner. Ett videoklipp från deras dag laddades upp av Anthony själv på hans Instagramsida.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack