Hon håller en begravning för sin hund, men dagen efter ses hunden promenera på gatan

av sofia

14 Januari 2023

Hon håller en begravning för sin hund, men dagen efter ses hunden promenera på gatan
Advertisement

Att förlora ett husdjur är mycket likt känslan av att förlora någon av sina nära och kära, eftersom en hund, katt eller något annat husdjur som kommer in i hemmet ofta anses vara en familjemedlem. Därför är smärtan av att förlora ett djur efter så många år inte förvånande. Codie Hutton, från Suffolk, måste ha känt den där starka känslan av smärta över att ha förlorat sin söta lilla hund Maisie. Tjejen blev dock förvånad när någon ett par dagar efter hennes hunds "begravning" berättade för henne att de hade sett just Maisie! Hur kan detta vara möjligt? Låt oss ta reda på det tillsammans.

via BBC

Advertisement

Codie Hutton är 26 år gammal och kommer från Crowfield i Suffolk (Storbritannien). Den unga kvinnan sa att hon tappade bort sin Springer spaniel, Maisie, den 5:e november 2022, på grund av fyrverkerier som hade skrämt den. Som du säkert kan föreställa dig var det traumatiskt att förlora sin hund efter 9 år tillsammans, men framför allt var det traumatiskt att höra att hennes Maisie hade återfunnits och sedan hittats död på gatan. Tydligen hade hunden blivit överkörd under sin flykt. Både Codie och hennes 3-årige son var förkrossade över de sorgliga nyheterna och höll husdjurets begravning i deras trädgård, där de också begravde hennes kropp. Efter det olyckliga fyndet bekräftade Codie: "Det hängde ihop med den senaste gången någon hade sett henne och av kroppen att döma såg det ut precis som Maisie."

Föreställ dig häpnaden över att få telefonsamtal dagen efter begravningen från någon som hävdade att den hade sett Maisie. Levde hunden? Men hur kunde detta vara möjligt om de just hade begravt hennes kropp i trädgården?

Advertisement
Youtube Screenshot

Youtube Screenshot

Med hjälp av volontärgruppen 'Finding Ipswich Dogs Organization (FIDO)' som genomförde sökningen hittades Maisie på Wickham Market. Codie bekräftade att det verkligen var hennes Maisie. Hennes hund levde som tur var, även om hon hade en infektion i ögonen, öronen och magen - men som tur varinget hon inte kunde återhämta sig från snart. Så fort hunden återfann sin matte bröjade hon gråta av glädje.

Förmodligen hade Codie och hennes familj av misstag begravt en annan hund eller till och med en räv som dödats i en bilolycka, och trott att det var Maisie.

Glädjen över att få krama hunden igen var enorm. Codie vill nu uppmana alla de som skjuter fyrverkerier att reflektera både över miljöpåverkan och över hur denna "underhållning" påverkar våra fyrbenta vänner negativt. Maisie är trygg och frisk, men alla hundar har inte samma tur som hon och människor borde vara mer medvetna om sina handlingar.

Advertisement