Hon distraherar sin 2-åriga dotter när hon gråter med en ofelbar teknik: "Det fungerar varje gång"

av sofia

17 December 2022

Hon distraherar sin 2-åriga dotter när hon gråter med en ofelbar teknik: "Det fungerar varje gång"
Advertisement

Små barn, mellan 1 och 4 år, kan bli väldigt nyckfulla och väldigt ofta känner föräldrar sig frustrerade eftersom de inte vet hur de ska hantera vissa jobbiga situationer. Om ett barn får ett litet raserianfall lite då och då finns det inget att oroa sig för, men om de börjar bli regelbundna är det en bra idé att fråga sig själv om orsakerna bakom och analysera saken noggrant. Mamman som är huvudperson i den här historien vet mycket väl varför hennes 2-åriga dotter gråter hysteriskt vid vissa tider på dygnet och har också hittat det perfekta botemedlet för att lugna ner henne. Låt oss se vilken strategi hon använder sig av.

via Instagram / jusssliv

Advertisement
Instagram / jusssliv

Instagram / jusssliv

Cromartie är en 26-årig mamma som håller på att uppfostra sin lilla dotter Icey, en väldigt söt 2-årig tjej som, precis som alla små barn, ibland blir hysterisk. Cromartie är till exempel väl medveten om att Icey är särskilt kortlynt när hon är hungrig och uppfattar att det finns förseningar i ankomsten av hennes måltid. Den lilla flickan börjar gråta och skrika i förtvivlan och lockar till sig sina föräldrars uppmärksamhet. Efter att ha identifierat problemet hittade Cromartie även lösningen. När hon vet att maten till hennes dotter är på väg, gör Cromartie sitt bästa för att distrahera sin dotter. Här i videon som hon själv har lagt upp på nätet via sitt Instagramkonto kan man se henne börja springa i cirklar, som i sin tur drar till sig barnets uppmärksamhet på grund av att det är ett beteende utöver det vanliga. Den lilla flickan, som fram till fem sekunder innan var desperat och i tårar, så fort hon ser sin mamma springa runt i huset, börjar skratta.

Advertisement
Instagram / jusssliv

Instagram / jusssliv

Den lilla flickans humörsvängningar är mycket plötsliga och är synliga i videon. Den lilla flickan börjar skratta och är helt attraherad av det hennes mamma plötsligt gör, som springer runt i cirklar och underhåller henne. På så sätt har Icey "glömt" att hennes mat ännu inte har kommit och hon lider inte längre av de få minuterna som hon tvingas vänta på att få äta.

Det kan verka som en banal teknik, men som du kan se ij videon krävs det väldigt lite för att få ett barn att le igen utan att ta till mobiltelefoner, surfplattor eller andra sådana verktyg.

Advertisement