Sonen beter sig väldigt illa hemma: hans mammas brev läses av tusentals människor

av Linda Solari

19 November 2017

Sonen beter sig väldigt illa hemma: hans mammas brev läses av tusentals människor
Advertisement

Det kommer en tid när ungdomar börjar, känna sig "stora" och föräldrar måste tampas med en bråkig tonåring: Denna dynamik är ganska utbredd och upplevs ofta som en av de svåraste faserna. Barnen känner sig missförstådda, deras föräldrar känner inte längre igen de som en gång var deras söta barn, och det är tillräckligt för att det ska bli bråk och missförstånd.

Hur löser man detta? Svaret är individuellt men idén som denna mamma hade när hennes son var oförskämd har berört och roat många.

Advertisement

Kvinnans son hade börjat bli arrogant efter att han hade börjat tjäna lite pengar på sin YouTube-kanal ...

Kvinnans son hade börjat bli arrogant efter att han hade börjat tjäna lite pengar på sin YouTube-kanal ...

Heidi Johnson/Facebook

Eftersom jag nu tjänar mina egna pengar har du inte längre rätten att berätta vad jag ska göra och inte ska göra. Detta var i huvudsak det som Heidi Johnsons son sa; synd att dessa ord kom från en trettonårig...
Mamman bestämde sig sedan för att skriva ett brev som förklarade de nya reglerna i huset:

Kära Aaron,
Eftersom du verkar ha glömt att du fortfarande bara är 13 år, och jag är din mamma, då antar jag att du behöver en lektion för begreppet oberoende. Eftersom du har påmint mig att du har börjat att tjäna lite pengar, blir det lätt för dig att köpa tillbaka alla de saker som jag har handlat tidigare. Om du vill ha el och internetåtkomst igen måste du först betala din del av utgifterna.

Hyra: $ 430
El: $ 116
Internet: 21 dollar
Mat: $ 150

Du måste tömma skräp på måndag, onsdag och fredag ​​och även städa dessa dagar, tvätta golv och dammsuga. Du kommer att behöva städa ditt badrum varje vecka. Om du inte gör det måste du betala mig $ 30 varje dag, för jobbet jag måste göra. Om du bestämmer dig för att gå tillbaka och vara min barn och inte min hyresgäst, kommer vi att dra ett streck i kontraktet.

Med kärlek,
mamma

En vecka efter att hon publicera detta inlägg som hade delats av tusentals männniskor uppdaterade mamma Heidi det nya statuset: "Den nya rutinen är fortfarande i "oförändrat tillstånd" men han verkar börja inse allt arbete som ingår i en familj och han bad mig att göra listor där jag skrev om uppgifter för dagen. Tillgång till digitala enheter är strängt kontrollerade... Låt oss se hur detta fortsätter."

Tror du att detta kommer att fungera? Låt oss veta!

Advertisement