x
En barista fortsätter att ge honom…

En barista fortsätter att ge honom fel beställning, men han blir inte arg och hans vänlighet belönas av ägaren

23 November 2022 • Av sofia
221
Advertisement

ökan verkligen göra någons dag, så varför inte vara beredd att göra en god gärning när man får chansen? Livet har många bittra överraskningar i beredskap och det finns dagar som vi önskar skulle ta slut innan de börjar, men det vore inte rätt att skylla på andra för sina egna problem. Huvudpersonen i den här historien hade en dålig dag, men han lät sig inte påverkas av detta när de anställda på kaféet han var på hela tiden gav honom fel beställning. Hans knep? "Lugn och vänlighet".


Jontay Black förklarade i en TikTok-video varför kaffebaren där han gjorde sin beställning bestämde sig för att ge honom en fantastisk present. Mannen gick till ett Starbucks-kafé på Raleigh-Durham International Airport, där en nybörjarbarista hade svårt med hans beställning, en jordgubbslemonad. Jontay förblev lugn, trots att hans beställning fortfarande inte kom eller var fel. Själv beskrev han det så här: "För att göra en lång historia kort, fortsatte de att ge mig fel beställning, och jag var bara artig och sa okej, alla kan ha en dålig dag, även jag hade en idag."

Jontay hade fått dåliga nyheter på jobbet, men detta hindrade honom inte från att vara trevlig mot sin nästa, en oerfaren barista i det här fallet. Mannen insåg inte att en viktig person nyss hade bevittnat den scenen. Kaféchefen gick fram till Jontay och "belönade" hans otroliga tålamod.

image: Wikimedia

"När de äntligen gav mig rätt beställning, kom en av cheferna fram till mig och sa: "Jag är chef här på Starbucks och jag har iakttagit dig från början till slut... du har varit så snäll mot vår personal och jag har något till dig," berättar han. Några ögonblick senare fick Black ett presentkort på Starbucks för resten av livet, vilket betyder att han aldrig mer skulle behöva betala för en enda kopp kaffe på den stora amerikanska kaffekedjan. Mannen förväntade sig inget annat än sin jordgubbslemonad och blev förvånad över den otroliga belöningen. Ett presentkort för livet på Starbucks är värt $57 378!

En berättelse som påminner oss om hur viktigt det är att behandla andra med respekt och vara snäll, trots de svårigheter som livet utsätter oss för. Från en positiv handling kan det bara komma en annan minst lika vacker!

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack