En flicka blir förtrollad av en gatumusikants musik och vill inte gå hem - det slutar med att de kramas

sofia

02 Oktober 2022

En flicka blir förtrollad av en gatumusikants musik och vill inte gå hem - det slutar med att de kramas
Advertisement

Musik har en enormt kommunikativ kraft, den lyckas alltid tala till oss på sätt som vi ofta inte ens kan förstå: den fascinerar alla levande varelser, inklusive djur och växter, så det är inte förvånande att se ett barn reagera starkt inför en låt, men det är lika gulligt och rörande varje gång.

Shanilee Tordilla Eleria vet garanterat något om den saken, en sångerska som, medan hon uppträdde på gatan, blev rörd på djupet av gesten som gjordes av ett bedårande litet fan.

via TikTok - @im.shanilee

Advertisement
TikTok - @im.shanilee

TikTok - @im.shanilee

Den lilla flickan snurrade runt med en gul ballong i handen medan Shanilee sjöng en sång i närheten. Den unga artisten försökte fortsätta, men distraktionen från hennes nya lilla fan var så stark att hon kände sig tvungen att avbryta sitt framträdande. Scenen filmades och delades i en video på TikTok där lilla Alison ses ​​beundra Shanilee med en förtrollad blick innan hon kliver in på scenen med henne.

Shanilee blev så rörd av lilla Alison att hon frågade henne vad hon hette och presenterade sig själv med ett försiktigt handslag. Omedelbart därefter sa hon hej då till henne och började sjunga igen. Lilla Alison blev så hänförd av Shanilees framträdande att när hennes mamma sa till henne att det var dags att gå hem blev hon arg. Omedelbart därefter inträffade nästa rörande ögonblick mellan flickan och gatuartisten: hon sprang fram till den unga sångerskan och kramade henne hårt innan hon återvände till sin mamma.

Advertisement
TikTok - @im.shanilee

TikTok - @im.shanilee

Naturligtvis rörde detta den begåvade artisten på djupet och fick henne att omedelbart sluta sjunga för att krama om den lilla flickan. Även om Alison var missnöjd över sin mammas beslut att gå hem och sluta lyssna på Shanilee, verkar det som att lite mer tid tillsammans med sin nya bästa vän räckte för att göra henne lycklig igen.

Videoklippet rörde tusentals användare som uttryckte sin uppskattning i kommentarsfältet: "Barn känner igen vackra människor. De bara vet. Och så vitt vi vet känner hon dig redan", kommenterade en användare.

Är det inte gulligt?

Advertisement