x
Hon hittar inte längre sin katt och…
Hennes svägerska Den här mamman förbereder 426 måltider för hela familjen:

Hon hittar inte längre sin katt och letar efter den i hela huset för att slutligen upptäcka att den är i trädgården och gör yoga med grannen

15 September 2022 • Av sofia
9.756
Advertisement

Människor som äger en katt och lever i harmoni tillsammans med den vet hur charmiga, nyfikna och oförutsägbara dessa djur kan vara. De som känner dem vet också att de är extremt självständiga och behöver sitt utrymme och ta stunder för sig själva, kanske ta en promenad, en tupplur någonstans i en trädgård eller ägna sig åt någon avslappningsövning.

En sak som till exempel katten vi nu vill berätta om gjorde. Låt oss se vad den hittade på för att finna lite lugn i sin vardag långt borta ifrån sin matte.


Användaren @miavore har roat webben med bilder på en söt katt som gör lite yoga i trädgården. Tror du oss inte? Var inte så skeptisk. En helt vanlig eftermiddag befann sig kattens ägare i hemmet när hon vid ett visst tillfälle insåg att hennes katt inte längre var med henne. Eftersom hon var orolig började hon leta efter honom överallt och det dröjde ett tag innan hon hittade honom.

Katten hade inte direkt rymt hemifrån utan hade helt enkelt bara hittat lite lugn och ro i grannens sällskap. När hans matte såg den kunde hon inte hålla tillbaka lusten att fånga ögonblicket på bild. På bilderna, som senare delades på Tik Tok, ses husdjuret ligga i trädgården, bredvid sin granne, samtidigt som de tillsammans utför olika yogaställningar. Du läste rätt.

Kanske för skojs skull, av nyfikenhet eller av någon annan anledning låg den charmiga katten bredvid henne och följde alla hennes rörelser. En mycket komisk scen som fick de många användare som såg den att le och kanske framförallt ägaren. När allt kommer omkring, vem skulle inte vilja ha en stund av lugn och avkoppling helt för sig själv? Förmodligen alla, inklusive våra husdjur.

"Jag är säker på att det är kvinnan som kopierar katten, inte tvärtom" och "Min katt gör samma sak när jag sträcker ut mig på golvet" - det här är bara två av de många kommentarerna under videon. Man kunde ju knappast ha förväntat sig något annat med tanke på fallets säregenhet och med tanke på att liknande scener verkligen inte kan gå obemärkta förbi.

Advertisement
Det är allmänt känt att katter har en livlig fantasi, men trots allt lyckas dessa spännande djur alltid överraska oss, få oss att le och, varför inte, ibland även ta några yogalektioner, håller du inte med?
 
 
 
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack