De säljer sin avlidne sons bil för att kunna ta hand om sina barnbarn - den säljs för 100 000 dollar och blir återlämnad

av sofia

17 Juli 2022

De säljer sin avlidne sons bil för att kunna ta hand om sina barnbarn - den säljs för 100 000 dollar och blir återlämnad
Advertisement

Livet tvingar oss ofta att göra smärtsamma val som vi aldrig trodde att vi skulle behöva göra. Orsakerna kan vara många och det är aldrig lätt att bestämma sig för att ta en väg snarare än en annan. Ett vägskäl framför vilket de två huvudpersonerna i denna berättelse befann sig. Man och hustru, föräldrar till en avliden son och vårdnadshavare till två fantastiska barnbarn som lämnats ensamma och som för att kunna gå vidare tvingades de sälja bilen som deras son brydde sig så mycket om.

Men lyckligtvis finns det underbara människor i världen som förstår när det är dags att göra något speciellt. Vi kommer strax att berätta mer om vad som hände och den vänlighet som paret möttes av.

via Global News

Arielle e Liam/Gofundme

Arielle e Liam/Gofundme

Efter förlusten av sin son och svärdotter tvingades Ben och Marilyn Keryluke inte bara möta smärtan av att två viktiga personer försvann, utan också svårigheterna med att ta hand om två små barn: deras barnbarn. Lilla Arielle och Liam lämnades utan föräldrar och de enda de kunde räkna med var sina farföräldrar.

Mitt i denna tragiska situation tvingades Ben och hans fru möta många svårigheter i vardagen, särskilt ekonomiskt. Till de dagliga motgångarna lades de hörselproblem som båda barnen uppvisade till och detta gjorde att det var nödvändigt att ständigt genomföra kontinuerliga besök till läkare för att förhindra att situationen förvärrades. Allt detta ökade deras utgifter och dessa farföräldrar, efter att ha gjort allt de kunde för att klara sig, tvingades fatta ett tufft beslut: de bestämde sig för att sälja sin sons bil. Inte vilken bil som helst, utan en Pontiac Parisienne från 1973, en veteranbil som hans son var väldigt fäst vid och som han aldrig skulle ha velat göra sig av med. Synd bara att livet inte alltid blir som man hoppats och att det finns tillfällen då det är nödvändigt att skiljas från de saker vi bryr oss om.

Advertisement

The auction of this 1973 Pontiac Parisienne ended up raising $100,000-plus for a pair of orphans in Red Deer,...

Pubblicato da driving.ca su Martedì 11 settembre 2018

Men när den väl auktionerades ut hände något oväntat. Auktionsförrättaren berättade historien bakom bilen som gick rakt in i hjärtat på många av de som kom. Bilen köptes så småningom för cirka 100 000 dollar. Dessutom, för att inte skilja familjen Keryluke från minnet av den försvunna sonen, återlämnade köparna denna Pontiac till dess rättmätiga ägare, men inte nog med det, många har dessutom jobbat hårt för att skapa en insamlingskampanj, tack vare vilken en stor summa pengar samlats in.

En rörelse av generösa människor som har gått rakt in i hjärtat hos människor på webben och som blivit viral. Paret kände sig ensamma, var i ekonomisk svårighet och hade inte förväntat sig att kunna åstadkomma så mycket, men när man träffar rätt människorna som öppnar sina hjärtan och gör allt för att hjälpa till tar ödet en annan vändning och ger människor en glimma hopp. Precis vad som hände med dem som tack vare detta initiativ fick chansen att uppfostra sina barnbarn i en lugn miljö och se till att de inte saknade någonting.

Om det i världen fanns fler likasinnade människor och ett större antal sådana här gester skulle vi garanterat leva på en bättre plats där godhet och att dela med sig skulle vara grundpelare.

Advertisement