En tjej vet inte vem hon ska gå på konsert med så hennes pappa lär sig alla låtar utantill för att följa med henne

av sofia

30 Maj 2022

En tjej vet inte vem hon ska gå på konsert med så hennes pappa lär sig alla låtar utantill för att följa med henne
Advertisement

Det sägs ofta att föräldrar skulle göra vad som helst för att göra sitt barn lyckligt och få det att känna sig tillfreds och detta är något som ofta återspeglas i verkligheten. Men hur långt är en pappa eller en mamma villig att gå för sitt barns skull? Beroende på situationer och möjligheter agerar varje vuxen efter vad den tror är den bästa lösningen.

Pappan vi vill prata med dig om idag gjorde något mycket vackert bara för att göra sin dotter och nöjd och lycklig. Lyckades han? Låt oss ta reda på det tillsammans.

via Instagram/karcostilla

Han är pappa till Karla Costilla, en mexikansk tjej som hade en dröm: att delta vid en musikfestival i Mexico City. Det enda problemet var att det inte fanns någon som var villig att följa med henne. I en liknande situation och medan den stora konserten obönhörligen närmade sig hade den unga kvinnan vid det här laget förlorat allt hopp.

Uppgiven och ledsen hade Karla lagt tanken på att delta i evenemanget åt sidan, men visste inte att hennes pappa hade en fantastisk överraskning i beredskap för henne. Mannen, som var väl medveten om hela situationen och medveten om att hans dotter inte hade någon att gå dit med, hade vidtagit åtgärder för att hitta en lösning.

Advertisement
Instagram/karcostilla

Instagram/karcostilla

Du är nyfiken på vad han hittade på, eller hur? Han memorerade de flesta låtarna som skulle framföras under festivalen och bestämde sig för att han skulle gå dit tillsammans med sin dotter. En kärleksfull gest som rörde människor världen över.

Dottern bestämde sig för att visa sin tacksamhet gentemot honom för vad han hade gjort för hennes skull och bestämde sig för att lägga upp en video på Tik Tok där man kan se olika ögonblick av de kvällarna tillsammans och, framför allt kan man se det starka bandet som bildats mellan far och dotter. Bland skratt, dans och leenden i takt med musiken släppte de loss och upplevde oförglömliga stunder tillsammans.

Instagram/karcostilla

Instagram/karcostilla

En far-dotter-relation som har rört många människor. Användarna som såg videon lovordade denna pappa och han blev mållös av all denna vänlighet och tackade alla för de fina orden.

Det stämmer verkligen att föräldrar älskar sina barn villkorslöst och skulle göra vad som helst för dem, till och med memorera en hel repertoar av låtar.

Titta på dessa bilder om du inte tror oss. Är de inte fina tillsammans?

Advertisement