Ett homosexuellt par adopterar ett barn och när de "presenterar" det för familjen börjar farmorn gråta

av sofia

24 Maj 2022

Ett homosexuellt par adopterar ett barn och när de "presenterar" det för familjen börjar farmorn gråta
Advertisement

När två personer som älskar varandra bestämmer sig för att bilda familj och skaffa barn, sprider denna nyhet alltid mycket glädje och lycka. Varje familjemedlem ser fram emot dagen då bebisen kommer att födas, eller, när det rör sig om adoption, ögonblicket då barnet kommer att "presenteras" för familjen. Känslorna i dessa ögonblick skjuter i höjden och lyckan i hjärtat hos varje närvarande person är stor.

Detta är exakt vad som hände i familjen vi nu ska berätta om. I det här fallet var glädjen ännu större och reaktionen, särskilt hos farmorn, mycket gripande. Låt oss få berätta vad som hände.

via Instagram/razoesparaacreditar

Instagram/razoesparaacreditar

Instagram/razoesparaacreditar

Alan och Patrick är ett par som bor i Brasilien. De har alltid varit förtjusta i barn och deras önskan om att ha ett eget, var ett mål inför vilket de två var tvungna att övervinna ett flertal hinder.

Som ett homosexuellt par gick Alan och hans partner till specialiserade anläggningar och bad om information om IVF och liknande procedurer, men alla var för dyra för dem. Så de valde adoption och satte igång hela den mycket långa proceduren.

Advertisement
Instagram/razoesparaacreditar

Instagram/razoesparaacreditar

Paret träffade lilla Francisco, de lärde känna honom, blev förälskade i honom och med tid och mycket tålamod lyckades de få hem honom. Glädjen hos de två nyblivna föräldrarna delades även av hela familjens glädje.

Alan och Patrick meddelade efter en lång väntan och ganska oväntat till familjen att den lilla pojken väntade på att få träffa dem i deras hem i Rio de Janeiro.

När familjemedlemmarna kom hem till de nyblivna föräldrarna och såg barnet i spjälsängen kunde de inte hålla tillbaka sin förvåning och starka känslor av lycka och glädje som åsynen av det lilla knyttet väckte.

Men reaktionen som mest av allt gick in i hjärtat hos människor på nätet var farmorns. I videon som Alan och Patrick lade upp på sociala medier ser man kvinnan hålla för munnen av förvåning när hon fortfarande står vid ytterdörren. Sedan ses hon krama en av de två papporna och gå väldigt sakta mot lille Francisco.

"Vi filmade ögonblicket då vår familj träffade Francisco. - berättar paret - De förväntade sig det inte, det var en överraskning för alla. Vi var angelägna om att låta dem få träffa honom, men organiserade allt så att de inte skulle veta något innan". Om man tittar på bilderna ser det verkligen ut som att de lyckades göra alla mållösa.

Instagram/razoesparaacreditar

Instagram/razoesparaacreditar

Alan och Patrick erkände att de kommer att göra allt för att ge Francisco all den kärlek han förtjänar, låta honom växa upp i en rofylld miljö och förmedla positiva värderingar och en god uppfostran.

Allt för att han en dag ska kunna möta världen med medvetenhet och fri från alla fördomar

Advertisement