Hon blir mamma vid 59-års ålder: den äldsta dottern förkastar henne och låter henne inte längre få träffa sitt barnbarn

av sofia

11 April 2022

Hon blir mamma vid 59-års ålder: den äldsta dottern förkastar henne och låter henne inte längre få träffa sitt barnbarn
Advertisement

Finns det en rätt ålder för att skaffa barn? Det är inget enkelt svar på den frågan, det vet vi. Men det är något som många par tänker så mycket på att de har svårt att bestämma sig för huruvida de ska skaffa barn eller inte. Många vill faktiskt, innan de bestämmer sig för att bli föräldrar, känna sig säkra på att de klarar av ett sådant åtagande. Det innebär ibland att man skjuter upp det, men i vilken utsträckning är det möjligt att göra detta?

Du kanske har hört talas om den biologiska klockan, ett ämne som stressar många och utlöser en kapplöpning mot tiden för att få barn. Huvudpersonen i berättelsen vi nu ska berätta för dig verkar dock inte ha haft den här typen av problem, snarare tvärtom. Denna kvinna plockade fram allt mod hon hade och efter ett första äktenskap och en dotter bestämde hon sig för att gifta om sig och bli mamma igen vid 59-års ålder. Låt oss kika på hennes historia.

via Mirror

Her eldest daughter, was 'disgusted' when her mother fell pregnant. After that, she barely sees her and has vowed never to set foot inside her home again.

Pubblicato da Newsner.com su Venerdì 8 aprile 2022

Lauren Cohen var 50 när hon träffade sitt livs kärlek i Paramus, New Jersey. Frank Garcìa, som är 20 år yngre än henne, lyckades förhäxa henne och få henne att bli kär. Lauren sa i en intervju: "Jag träffade Frank under några danslektioner. Han var en bra dansare och vi dansade några gånger tillsammans, men jag trodde aldrig att något sådant kunde hända. En kväll, - fortsatte kvinnan - fann vi oss tillsammans på dansbanan och plötsligt var det oundvikligt".

Paret gjorde sin kärlek officiell och eftersom Frank ännu inte hade känt glädjen av att bli förälder bestämde de sig för att skaffa barn tillsammans. Lauren hade redan en 32-årig dotter från sitt tidigare äktenskap och var i hög ålder, men hon skulle aldrig hindra sin partner från att bli pappa.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Så de tog tag i saken och kontaktade olika kliniker för att starta sin vandring mot detta stora mål. Det var inte lätt, men med tiden blev Lauren och Frank föräldrar till en vacker liten flicka som fick namnet Raquel. 

"Det otroliga - fortsatte kvinnan - var att upptäcka att vi väntade barn igen bara 1 år senare och vi blev ännu mer mållösa när vi insåg att vi väntade två underbara tvillingar: Gregory och Giselle. Naturligtvis är det inte lätt i min ålder och jag måste alltid vara försiktig med min hälsa eftersom barnen behöver mig. Jag tar olika kosttillskott, jag försöker äta nyttigt och jag gör mycket pilates och yoga för att hålla mig i form och för att kunna leka med dem".

County of San Mateo/Flickr - Not the actual photo

County of San Mateo/Flickr - Not the actual photo

En vacker kärlekshistoria som dock har en liten negativ aspekt. Lauren och hennes mans val gjorde kvinnans äldsta dotter mycket besviken. Renee föddes ur ett tidigare äktenskap och hon kunde varken förstå eller acceptera sin mammas val att skaffa ett barn till i en så pass hög ålder. För den unga kvinnan var det onaturligt och absurt och detta orsakade ett avbrott i relationen med hennes mamma. De två kvinnorna träffas nu sporadiskt varje år och aldrig hemma hos varandra och Lauren har sedan dess inte längre fått träffa sitt barnbarn Hannah.

Trots allt har Lauren aldrig ångrat vad hon gjorde och om hon kunde gå tillbaka i tiden skulle hon inte förändra någonting i sitt liv. Ett starkt mod och en avundsvärd envishet. Vi önskar detta par och deras tre barn all lycka.

Och du? Vad tycker du?

Advertisement