En student skickar ut sin examensinbjudan till fel person: en okänd människa ger henne en oväntad överraskning

av sofia

26 April 2022

En student skickar ut sin examensinbjudan till fel person: en okänd människa ger henne en oväntad överraskning
Advertisement

Många unga människor i livet siktar på att uppnå ett mål: examen. De som ägnar sig åt universitetsstudier och lyckas ta sig till examensdagen kan knappt vänta på att få samla släkt och vänner för att fira denna bedrift. Många av oss har gjort det och kanske, för att se till att alla var närvarande, skickade vi en inbjudan per post, ett meddelande, ett mejl eller ringde ett telefonsamtal för att tala om dag och tid.

Huvudpersonen i berättelsen vi ska berätta för dig idag gjorde just det som vi har beskrivit. När hon var på väg att ta examen skickade den här kvinnan en inbjudan till några gamla familjevänner för att ha dem med sig den dagen. Det speciella med detta? Hon skickade en inbjudan till fel adress. Hon fick reda på det först efter att ha fått ett brev från en främling. Låt oss kika på vad hon svarade.

via The Sun

abracadabbey/Reddit

abracadabbey/Reddit

I ett ögonblick av starka känslor för hennes del skrev denna doktorand och skickade en inbjudan till sina bekanta till adressen där hon var övertygad om att de bodde. Några dagar senare, istället för att få svar, hittade kvinnan en lapp från en okänd kvinna i brevlådan.

I brevet, som lades upp av berättelsens huvudperson på Reddit, kan vi läsa att personerna till vilka inbjudan var riktad inte längre bodde där och att hon, kvinnan som skrivit brevet, inte kände till den nya adressen som de människor hon sökte efter hade flyttat till.. Anledningen till att hon tvingades skicka tillbaka inbjudan till examensfirandet. Som tur är bjuder livet ibland på överraskningar och för den här tjejen var det just så.

Faktum är att den okända kvinnan i brevet inte begränsade sig till att bara förklara situationen, utan gratulerade henne till den kommande examen. "Jag tar tillfället i akt att gratulera dig. Jag känner dig inte, men jag är väldigt stolt över dig för det du har uppnått. - skriver den okända kvinnan - Vi kvinnor har alltid mycket att bevisa i vetenskapens värld, men jag är glad över att veta att du har uppnått ditt mål. Jag är mamma till två barn och jag ville inte missa tillfället att önska dig all lycka."

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Rörande ord fulla av kärlek, särskilt för att de skrevs från en främmande människa till en tjej som hon inte ens visste fanns innan det tillfället. Allt blev ännu vackrare och mer rörande när doktoranden, förutom lappen, även hittade en 20 dollar sedel i kuvertet. En liten present och ett sätt att önska henne en ljus och tillfredsställande arbetsframtid.

Användarkommentarerna till tjejens inlägg var många och alla visade uppskattning för den främmande kvinnans underbara och unika gest. Hon kunde ha låtsas som att ingenting hade hänt och helt enkelt skickat tillbaka brevet till avsändaren men nej, hon agerade på ett annat sätt och gav en tjej ett extra leende på en av de viktigaste dagarna i hennes liv.

Vi hoppas att vi alla förr eller senare kommer att ha möjlighet att träffa eller komma i kontakt åtminstone en gång i livet med människor med ett lika stort hjärta som det denna kvinnahar.

Advertisement