En fotbollsspelare ger ett nytt hus till sina barns barnvakt som bodde i ett gammalt slitet trähus - TittaPaVideon.se
x
En fotbollsspelare ger ett nytt hus…
Polisen köper en sprillans ny cykel till en kille i svårighet som inte kunde ta sig hem Han hjälper en okänd människa utan pengar under regnet: 3 år senare finner han henne igen och anställer henne som vårdgivare för sina föräldrar

En fotbollsspelare ger ett nytt hus till sina barns barnvakt som bodde i ett gammalt slitet trähus

07 Januari 2022 • Av sofia
525
Advertisement

En duktig fotbollsspelare känns inte bara igen på planen, genom antalet mål den gör, utan framför allt genom hur den beter sig utanför planen. Den argentinske spelaren Hernán Barcos har till exempel visat sig vara ett proffs med ett hjärta av guld vid mer än ett tillfälle, framför allt när han donerade ett nytt hem till sin barnflicka. Idén kom från Hernán och hans fru Giuli Cunha, som ville hjälpa Maria, deras hemhjälp. Maria bodde med sina barn i ett väldigt enkelt trähus som om man ska vara ärlig dessutom var ganska nedgånget och det var därför den argentinske fotbollsspelaren bestämde sig för att ge henne ett nytt. En kärleksfull gest som gjorde att Mary och hennes barn kunde förbättra sina levnadsvillkor.

Maria arbetar för fotbollsspelaren Hernán Barcos och hans fru Giuli Cunha, som säger att de är väldigt förtjusta i denna underbara kvinna som inte bara tar hand om deras barn utan också tar hand om dem varje dag. Maria har fyra barn och bodde i en väldigt enkelt men ganska sliten trästuga - inte dirent en idealisk plats för en familj! Till en början hade dock Hernán och Giuli absolut ingen aning om hur deras barnflicka levde, men när de fick reda på det bestämde de sig för att visa sin tacksamhet för allt det hon gör för dem på sitt eget sätt.

Faktum är att Maria på mycket kort tid blev en mycket viktig medlem av fotbollsspelarens familj, som inte skulle kunna utföra sitt jobb utan hennes hjälp. Av denna anledning har både han och hans fru bestämt sig för att ge Mari – som de kärleksfullt kallar henne – ett bekvämare hem.

Förutom en arbetsrelation har en relation av djup vänskap utvecklats mellan Maria och makarna. En relation som tydligt framgår från bilderna som delas av barnvakten och från de kärleksfulla kommentarerna som Giuli ofta skriver åt henne under varje bild.

Kvarteret där Maria nu bor är detsamma som tidigare, men huset hon bor i är mycket vackrare och mer modernt än det förra. Väggarna är färdiga, det finns golv, möblerna är nya och rummen är ljusare, kort sagt var det ingen obetydlig förändring!

Advertisement

Barco och hans fru hade uppenbarligen råd att ge sin barnflicka en så stor och generös gåva, men för att vara vänlig mot andra räcker det även med mycket mindre. En enkel och vänlig handling kan förändra någons dag till det bättre. Även om det verkar vara en liten droppe i havet är det ett exempel att följa och tillämpa varje dag. Enbart på detta sätt kan vi göra världen till en bättre plats!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack