Svärmodern försvarar sin svärdotter när hon får reda på att sonen inte längre tar hand om henne - TittaPaVideon.se
x
Svärmodern försvarar sin svärdotter…
Den generade mostern ber om ursäkt när systersonen går till en främling och låter sig vaggas i hennes famn En tvilling är vegan, den andra äter kött och deras kroppar reagerar på väldigt olika sätt

Svärmodern försvarar sin svärdotter när hon får reda på att sonen inte längre tar hand om henne

24 December 2021 • Av sofia
855
Advertisement

När man gifter sig kommer man oundvikligen i nära kontakt med sin makes familj, men det behöver inte betyda att anhöriga har rätt att sticka näsan i privata angelägenheter, mellan man och hustru. Hur många gånger har du fått höra (eller har du själv sagt!) frasen "Jag gifte mig med dig, inte din familj!"? Tyvärr tenderar anhöriga att engagera sig i saker som inte berör dem, särskilt svärmödrar, som verkligen inte har något gott rykte. Svärmorn i den här berättelsen har dock ingenting att göra med den sortens påträngande kvinna som vi ofta förknippar med vår makes mamma. Hon berättade själv hur hon stod upp för sin svärdotter som att det var en självklarhet efter att ha upptäckt hur hennes egen son betedde sig mot henne.

via: Reddit

Svärmorn hade för länge sedan insett att hennes svärdotter verkade utmattad av livet som hemmafru och det var därför hon bestämde sig för att ge henne en speciell present på hennes födelsedag. Hon erbjöd sig att vara "barnvakt" åt sina 3 barnbarn över helgen och gav sin svärdotter och son en spabehandling. En fin present som svärdottern gärna tog emot. Men något gick inte som planerat för medan svärmorn förberedde sig inför barnbarnens ankomst ringde svärdottern på dörren, gråtandes och sa att de inte skulle gå. Kvinnan berättade för sin svärmor att en vän till hennes man hade kommit till stan och att han ville spendera helgen på krogen med honom, för att ta igen förlorad tid. Vid det tillfället började svärmorn ifrågasätta sin sons förhållande till sin fru och ställde frågor till svärdottern, som så småningom erkände för henne vilket liv hon levde som hemmafru: hon går aldrig ut med sin man, inte ens för någon romantisk kväll, hon tar hand om allt hushållsarbete och så klart sina 3 små barn, för trots allt "är det vad hemmamammor gör".

Svärmorn sa att hon var äcklad av sonens beteende och erbjöd sin hjälp till svärdottern: "Jag övertygade henne om att lämna barnen hos mig och ta med sig en vän till spaet, jag tog till och med från mina egna besparingar för att ge henne 500 euro för att köpa något fint".

Det som gjorde svärmodern rasande var framför allt det hennes son hade sagt till sin fru: mannen hade faktiskt övertygat sin fru att lämna sitt jobb och erbjöd henne ett liv som en "perfekt hemmafru", eftersom "hans mamma var hemmafru och han hade haft en lycklig barndom." Även om hon också var hemmamamma, betydde det inte att hennes man aldrig hade hjälpt till i huset eller med barnen: "Vi hade kommit överens om att allt som skulle göras före 09.00 och efter 17.00 var bådas uppgift, 50/50, söndagen var min lediga dag och han tog med mig ut för att äta två gånger i veckan”, mindes svärmorn. Kort sagt är det stor skillnad mellan svärmorns och svärdotterns upplevelser och det var därför kvinnan gick till baren dit hennes son hade gått för att säga ifrån.

Kvinnan gick till baren och satte sig bredvid sin son och hans vänner och frågade honom: "Misslyckades jag som mamma eller var det din pappas fel? För vi trodde båda att din fru kom före dina dumma fulla vänner." Kvinnan blev utvisad från krogen och har förbjudits från att komma tillbaka och undrar nu om det var en bra idé att konfrontera sin son på det här sättet. Människor på Reddit ställde sig på hennes sida, vad tycker du?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack