En grupp barn bygger ett hus i trä för att par i svårighet som kämpade mot kylan - TittaPaVideon.se
x
En grupp barn bygger ett hus i trä…
Pappan går med dottern till altaret och på vägen dit ber han även styvpappan att gå med dem Han tappar sin plånbok men får tillbaka den av två tonåringar:

En grupp barn bygger ett hus i trä för att par i svårighet som kämpade mot kylan

09 November 2021 • Av sofia
3.861
Advertisement

Du bör aldrig underskatta den nya generationens tapperhet och mod. Många skulle säga att dagens unga människor är bortskämda och oansvariga jämfört med den tidigare generationen och deras föräldrar, men i världen läser och hör vi berättelser om vänlighet och empati där vi inte kan låta bli att hylla de människor som ligger bakom och se dem som föredömen. Historien vi vill berätta idag handlar om en grupp storhjärtade barn och ett äldre par i svårighet...

Allt hände i Georgia, i USA, när Eddie Browning, en före detta marinsoldat, och hans fru Cindy, inte längre hade tillräckligt med pengar för att leva ett anständigt liv; de hade bott en tid i en förstörd husbil, som tidigare hade skadats av en brand; i ett nafs, och med höstkylans häftiga ankomst, befann sig Brownings utan ett hem, lidande av mycket låga temperaturer utan tak att bo under och ett varmt hem att bo och skydd.

Men volontärerna och de små eleverna från grundskolan på Elm Street i staden Rome, i delstaten Georgia tog hand om Eddie och Cindy.

De små volontärerna byggde ett litet hus åt Cindy och Eddie och presenterade det för samhället i Rome i samband med Georgia Tiny House Festival. Det lilla husprojektet föddes också tack vare hjälp och bidrag från bondeföreningen i området Ooh La La Lavender Farms, som gick med på att vara "värdar" för byggandet av stugan på en av sina gårdar.

När paret fick se sitt nya hus brast de ut i tårar för den oväntade överraskningen: "Vi kan fortfarande inte tro allt de har gjort för oss. Nu kan vi äntligen sova på en varm plats då vi verkligen har frusit de sista nätterna!"

Advertisement

Efter att ha invigt det lilla huset som byggts av volontärerna och eleverna på Elm Street elementary school blev många andra i samhället involverade i Eddies och Cindy Brownings svåra situation och hjälpte dem på så sätt genom olika finansiella insamlingar för att förse dem med elektricitet, rinnande vatten o.s.v och nu består huset av ett kök, ett badrum, ett sovrum och vitvaror som tvättmaskin, torktumlare, kylskåp och spis.

Brownings lilla husprojekt var så framgångsrikt att de nu i skolan funderar på att bygga ett om året för en behövande familj. Nu har deras motto blivit: "Små hus, stora drömmar".

En applåd för dessa barn för allt det de har gjort för detta par i svårighet!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack