De är bara 35 år gamla men har redan blivit morföräldrar: "Vi älskar vår nya roll" - TittaPaVideon.se
x
De är bara 35 år gamla men har redan…
Han hittar förlovningsringen bland askan i huset som brunnit och går ned på knä för att fria Hon tror att hennes dotters kompis är undernärd på grund av sin veganska diet och lagar i hemlighet rätter med kött åt henne

De är bara 35 år gamla men har redan blivit morföräldrar: "Vi älskar vår nya roll"

15 Oktober 2021 • Av sofia
14.679
Advertisement

Vi är vana vid att se mor- och farföräldrar i en viss ålder ta hand om sina barnbarn. Men vem har sagt att bara de med vitt hår kan betraktas som mor- eller farföräldrar? I England välkomnade ett mycket ungt par sitt första barnbarn, Isla-May, och slog alla rekord (åtminstone nationellt). Morföräldrarna till detta barn är faktiskt bara 34 och 35 år gamla! Det här är Jenni Medlam, en 34-årig kvinna och hennes man Richard, 35. Kvinnan blev gravid väldigt ung med sin första dotter, Charmaine, som i sin tur födde mycket tidigt, vilket gjorde hennes mamma till en ung mormor. Självklart ser Jenni och Richard inte ut som traditionella morföräldrar när man ser dem på bild!

The most beautiful Mummy & baby girl! 🤱🏻👣💓

Pubblicato da Jenni Medlam su Domenica 11 luglio 2021

Jenni var bara 17 när hon blev gravid med Charmaine och det verkar som om Charmaine har fört vidare denna "tradition" genom att även hon föda sitt första barn mycket ung. Charmaine födde lilla Isla-May i juni 2021, vilket gjorde hennes föräldrar, Jenni och Richard, till morföräldrar redan i trettioårsåldern. I Storbritannien är de förmodligen de yngsta morföräldrarna i hela andet.

När de promenerar tillsammans med Charmaine och hennes barnbarn tror många att Isla-May är Jenni och Richards dotter: "De flesta tror inte på det när vi berättar sanningen för dem. Men jag kan faktiskt förstå varför folk skulle kunna tro att vi är hennes föräldrar eftersom vi fortfarande är i trettioårsåldern”.

Had the best day! ☀️🎢🧡

Pubblicato da Jenni Medlam su Martedì 10 agosto 2021

Både Richard och Jenni älskar sin nya roll som mormor och morfar, och uppskattar det faktum att de kan njuta av sina barnbarns sällskap mycket längre än vanligt. Dessutom utesluter de inte att de till och med kan hinna få barnbarnsbarn en dag!

Vem bättre än Jenni kan förstå och stötta sin dotter under hennes tidiga graviditet?

"Jag visste exakt hur Charmaine skulle känna sig när hon var tvungen att behöva berätta för sin mamma att hon var gravid", minns Jenni, "men jag sa till henne att det är hennes kropp och hennes beslut och att jag skulle stötta henne i vilket fall. Och sedan dess gjorde graviditeten verkligen att hon växte, Isla var hennes lilla skapelse. Hon är en fantastisk mamma och jag tror att det gjorde bandet mellan Charmaine och mig ännu starkare. Jag tror att hon har ännu mer respekt för mig nu, som mamma. Vi bor alla tillsammans under samma tak, vilket är underbart."

Advertisement

Proud Nanna 😍👣🎀

Pubblicato da Jenni Medlam su Martedì 29 giugno 2021

Jenni stöttar sin dotter och skulle också vilja ta död på den gamla stereotypen om att "unga mammors liv tar slut när de blir gravida" eftersom du faktiskt kan studera, arbeta och till och med ta hand om dig själv och samtidigt få barn! Livet tar inte slut bara för att man får barn. En sak som är säker är att Jennis och Richards stöd alltid finns där: "Charmaine och barnets pappa har varit tillsammans i nästan två år, så Isla-May har hela familjen tillsammans. Vi tar hand om henne tillräckligt ofta för att ge Charmaine en paus. Jag tror att det förde oss ännu närmare. Mina andra döttrar älskar verkligen att ha en bebis i huset, de älskar att ha en systerdotter."

Vad kan man säga, vi önskar denna underbara familj all lycka!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack